Курячий сирний суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати курячий сирний суп з плавленим сиром, може напам'ять розповісти моя дочка. Це її улюблена варіація перших страв. Суп виходить дуже легким, з ніжним вершковим смаком завдяки сиру.
Неймовірно простий суп з ніжним вершковим смаком і ароматом. Сирок в гарячому бульйоні плавиться і суп виходить гладкою консистенції, завдяки чому все наше сімейство так його любить. Дуже рекомендую їсти суп гарячим з додаванням грінок. Супчик дуже ситний, тому енергії вистачить на цілий день. Спробуйте приготувати сирний суп у себе вдома, вам точно сподобається!
- Куряче філе - 400 грам
- Сирки плавлені - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль, зелень - За смаком
У каструлю залийте очищену воду, поставте варитися бульйон. Опустіть в воду куряче філе і кип'ятіть на повільному вогні.
Картопля очистіть і дрібно поріжте.
Цибулю і моркву зажарьте на олії до прозорості.
Готове зварене м'ясо дістаньте з бульйону і поріжте на невеликі шматочки, тим часом в бульйон відправте картопля.
У суп також слідом відправте готову зажарку з цибулі і моркви, а також курку.
Сир натріть на крупній тертці і додайте в суп. Продовжуйте готувати до розчинення сиру.
Доведіть суп до смаку, додайте сіль, а також свіжу зелень.