Рецепт Підлива з борошна і води фото

Підлива з борошна і води
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси

Підлива з борошна і води - найпростіший варіант підливи. Вона використовується для загустіння рідкого компонента страви. Обсмажена борошно надає аромат і приємну консистенцію підливі.

Підлива з борошна і води може бути додана до м'яса, курці, овочевої страви, а також в бульйон, як компонент страви. До складу підливи з борошна і води можна додати найрізноманітніші інгредієнти: обсмажену цибулю, грибу, сметану, вершки, вершкове масло, прянощі і трави. Щоб підлива була без грудочок (в рецепті - заварний варіант) скористайтеся віночком, міксером або блендером. Якщо підливу будете використовувати як самостійний соус, тоді проваріть її кілька хвилин на плиті. Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
підлива з борошна і води - фото крок 1
Закип'ятіть воду.
підлива з борошна і води - фото крок 2
На сильному вогні обсмажте борошно.
підлива з борошна і води - фото крок 3
Борошно охолодіть і поступово додайте до неї воду, помішуючи, щоб не було грудкою. Додайте спеції.
підлива з борошна і води - фото крок 4
Підливу додайте до основної страви для загустіння.

Схожі рецепти