Рецепт Салат «Крапля води» фото

Салат «Крапля води»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Мал, Консервований тунець, Тунець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Листковий салат - це завжди вдале рішення для святкового столу. Його легко зробити, і він відмінно виглядає. Ще одна перевага полягає в тому, що придумано дуже багато різновидів страви.

Зараз я вас познайомлю з подібним рецептом. Він про те, як приготувати салат "крапля води" . Поєднання продуктів використано безпрограшна: консервований тунець з рисом і огірком. Такий свіжий і ситний салат сподобається багатьом, адже все просто і смачно. Заправка буде зі звичайного майонезу.

  • Огірок - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Мал - 150 грам
  • Твердий сир - 70 грам
  • Тунець консервований - 250 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Майонез - За смаком
салат
Заздалегідь відваріть рис до готовності, також поставте варитися круто яйця. Все остудіть.
салат
Цибуля чистий, помийте і дрібно наріжте. Покладіть його в тарілку, а зверху вичавіть сік від лимона. Перемішайте і залиште осторонь.
салат
З тунця злийте рідину, а саму рибку розімніть вилкою.
салат
Огірок помийте і натріть на крупній тертці. Утворену воду злийте.
салат
Сир і яйця натріть на тертці.
салат
Тунець з'єднайте з замаринованим цибулею і перемішайте.
салат
Зберіть салат шарами, промащуючи кожен майонезом: Мал, сир, тунець, огірок, яйце. Смачного!

Схожі рецепти