Салат «Крапля води»
(покроковий рецепт з фото)
Листковий салат - це завжди вдале рішення для святкового столу. Його легко зробити, і він відмінно виглядає. Ще одна перевага полягає в тому, що придумано дуже багато різновидів страви.
Зараз я вас познайомлю з подібним рецептом. Він про те, як приготувати салат "крапля води" . Поєднання продуктів використано безпрограшна: консервований тунець з рисом і огірком. Такий свіжий і ситний салат сподобається багатьом, адже все просто і смачно. Заправка буде зі звичайного майонезу.
- Огірок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Мал - 150 грам
- Твердий сир - 70 грам
- Тунець консервований - 250 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Майонез - За смаком
Заздалегідь відваріть рис до готовності, також поставте варитися круто яйця. Все остудіть.
Цибуля чистий, помийте і дрібно наріжте. Покладіть його в тарілку, а зверху вичавіть сік від лимона. Перемішайте і залиште осторонь.
З тунця злийте рідину, а саму рибку розімніть вилкою.
Огірок помийте і натріть на крупній тертці. Утворену воду злийте.
Сир і яйця натріть на тертці.
Тунець з'єднайте з замаринованим цибулею і перемішайте.
Зберіть салат шарами, промащуючи кожен майонезом: Мал, сир, тунець, огірок, яйце. Смачного!