Яблука у власному соку
(покроковий рецепт з фото)
Яблука у власному соку можна використовувати в якості начинки для пирогів, десертів і солодких салатів. Подавати зі збитими вершками і сметаною. Дуже смачно і просто.
Отже, приступимо до приготування заготовки. Відразу попереджу вас про параметри. По перше, якщо ви хочете зробити більше яблук, звичайно, робіть. Пам'ятайте тільки, Що на 1 літр води - про, 5 немає. Ложки лимонної кислоти. З 1 кг яблук - 2 ст. Ложки цукру.
1. Помийте яблука, розріжте і очистіть від насіння.
2. У літрі води розведіть лимонну кислоту.
3. Залийте лимонною кислотою яблука. Це робиться для того, щоб яблука не потемніли.
4. Приготуйте банки. Їх необхідно помити і простерилізувати.
5. Злийте воду з яблук.
6. Засипте їх цукром, перемішайте.
7. Викладайте яблучка в банки.
8. Засукайте банки і поставте їх в гарячу воду на 30 хвилин.
9. Приготовлені таким чином яблука у власному соку можуть спокійно стояти в загорненої банку і при кімнатній температурі. Відкрити можете не менше, ніж через два дня. А у відкритому вигляді баночку краще тримати в холодильнику не довше трьох днів.
Смачного.
- Яблука - 1 кілограм
- Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Помийте яблука, розріжте і очистіть від насіння.
2. У літрі води розведіть лимонну кислоту.
3. Залийте лимонною кислотою яблука. Це робиться для того, щоб яблука не потемніли.
4. Приготуйте банки. Їх необхідно помити і простерилізувати.
5. Злийте воду з яблук.
6. Засипте їх цукром, перемішайте.
7. Викладайте яблучка в банки.
8. Засукайте банки і поставте їх в гарячу воду на 30 хвилин.
9. Приготовлені таким чином яблука у власному соку можуть спокійно стояти в загорненої банку і при кімнатній температурі. Відкрити можете не менше, ніж через два дня. А у відкритому вигляді баночку краще тримати в холодильнику не довше трьох днів.
Смачного.