Рецепт Яблука у власному соку фото

Яблука у власному соку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 дн. 0 г. 0 хв.

Яблука у власному соку можна використовувати в якості начинки для пирогів, десертів і солодких салатів. Подавати зі збитими вершками і сметаною. Дуже смачно і просто.

Опис приготування:

Отже, приступимо до приготування заготовки. Відразу попереджу вас про параметри. По перше, якщо ви хочете зробити більше яблук, звичайно, робіть. Пам'ятайте тільки, Що на 1 літр води - про, 5 немає. Ложки лимонної кислоти. З 1 кг яблук - 2 ст. Ложки цукру.

1. Помийте яблука, розріжте і очистіть від насіння.

2. У літрі води розведіть лимонну кислоту.

3. Залийте лимонною кислотою яблука. Це робиться для того, щоб яблука не потемніли.

4. Приготуйте банки. Їх необхідно помити і простерилізувати.

5. Злийте воду з яблук.

6. Засипте їх цукром, перемішайте.

7. Викладайте яблучка в банки.

8. Засукайте банки і поставте їх в гарячу воду на 30 хвилин.

9. Приготовлені таким чином яблука у власному соку можуть спокійно стояти в загорненої банку і при кімнатній температурі. Відкрити можете не менше, ніж через два дня. А у відкритому вигляді баночку краще тримати в холодильнику не довше трьох днів.

Смачного.

  • Яблука - 1 кілограм
  • Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
Отже, приступимо до приготування заготовки. Відразу попереджу вас про параметри. По перше, якщо ви хочете зробити більше яблук, звичайно, робіть. Пам'ятайте тільки, Що на 1 літр води - про, 5 немає. Ложки лимонної кислоти. З 1 кг яблук - 2 ст. Ложки цукру.

1. Помийте яблука, розріжте і очистіть від насіння.

2. У літрі води розведіть лимонну кислоту.

3. Залийте лимонною кислотою яблука. Це робиться для того, щоб яблука не потемніли.

4. Приготуйте банки. Їх необхідно помити і простерилізувати.

5. Злийте воду з яблук.

6. Засипте їх цукром, перемішайте.

7. Викладайте яблучка в банки.

8. Засукайте банки і поставте їх в гарячу воду на 30 хвилин.

9. Приготовлені таким чином яблука у власному соку можуть спокійно стояти в загорненої банку і при кімнатній температурі. Відкрити можете не менше, ніж через два дня. А у відкритому вигляді баночку краще тримати в холодильнику не довше трьох днів.

Смачного.

Схожі рецепти