Кляр з крохмалю
(покроковий рецепт з фото)
Замінивши в клярі борошно на крохмаль, можна домогтися особливої його тягучість. Завдяки якій кляр з крохмалю повністю обволікає продукти, і вони виходять надзвичайно смачними.
Кляр з крохмалю готуйте так: спочатку відокремте білки від жовтків. Змішайте жовтки з маслом, теплою водою, сіллю і крохмалем. Добре перемішайте віночком, додайте збиті білки і охолодіть кляр. Готовий кляр можна використовувати для приготування страв. Смачного!
- Крохмаль - 120 грам
- Яйце - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Вода - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
Мартенс відділи Желтков.
Змішайте жовтки з маслом, теплою водою і сіллю, добре перемішайте.
Додайте крохмаль.
Розмішайте кляр віночком.
Збийте білки і додайте в кляр постійно помішуючи.
Потім охолодити Клару, поставивши миску в холодну воду. Після цього його можна використовувати.