Рагу з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, я розповім вам, як можна підняти собі настрій, збагатити організм вітамінами і приготувати смачний вечерю одночасно? Тоді дочитайте цей рецепт до кінця, адже сьогодні ми готуємо рагу.
Що може бути краще, ніж соковите, яскраве і ароматне рагу! І сьогодні я хочу поділитися з вами одним зі своїх найулюбленіших рецептів приготування рагу з брокколі. Напевно, багато з вас пам'ятають таке чудове блюдо ще з дитинства, адже його досить часто давали на обід в дитячих садах і школах. Повірте мені, що шкільний варіант не йде ні в яке порівняння з смачним рагу домашнього виробництва, адже в нього ми вкладаємо шматочок своєї душі, а натомість отримуємо гарний настрій і справжнє свято для очей і шлунка. А якщо врахувати той факт, що в цій страві досить багато вітамінів, все-таки ми використовуємо свіжі овочі, то цей простий рецепт рагу з брокколі стає просто незамінним блюдом в повсякденному раціоні. Тому давайте приготуємо його прямо зараз, адже так хочеться чогось соковитого і по-справжньому літнього.
- Брокколі - 200 грам
- Печериці - 130 грам
- Перець болгарський солодкий - 70 грам
- Квасоля стручкова - 50 грам
- Кабачок - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Морква - 60 грам
- Помідор - 300 грам
- Часник - 5 грам
- Перець гіркий - 10 грам
- Зелень свіжа - 10 грам
- Масло рослинне - 60 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком