Рецепт Рагу м'ясне з рисом і овочами фото

Рагу м'ясне з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Час приготування: 40 хв.

Ситне рагу порадує всіх членів сім'ї. Поєднання печінки, фаршу, Малу і овочів надає рагу неповторний смак.

Кількість порцій: 6
  • Печінка куряча - 200 грам
  • Фарш свинячо-яловичий - 200 грам
  • Мал - 120 грам (пропарений довгозерний)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Паприка червона - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Олія кукурудзяна - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Курячий бульйон - 400 мілілітрів
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 1
В 4 ст.Л. Кукурудзяної олії підсмажити фарш протягом 10 хвилин.
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 2
Цибуля, перець і Баклажан нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно.
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 3
До фаршу додати овочі і спеції, посолити. Накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин, періодично помішуючи. Додати курячий бульйон. Закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 4
Курячу печінку дрібно порізати і додати на сковороду, згасити разом 3 хвилини.
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 5
Рис і лавровий лист додати до м'яса і овочів. Сковороду закрити кришкою і дати прокипіти 7 хвилин. Зняти сковороду і дати настоятися Малу під закритою кришкою близько 15 хвилин.
 Рагу м'ясне з Малом і овочами - фото крок 6
Подавати з зеленню

Схожі рецепти