Рагу м'ясне з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ситне рагу порадує всіх членів сім'ї. Поєднання печінки, фаршу, Малу і овочів надає рагу неповторний смак.
Кількість порцій: 6
- Печінка куряча - 200 грам
- Фарш свинячо-яловичий - 200 грам
- Мал - 120 грам (пропарений довгозерний)
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Паприка червона - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Олія кукурудзяна - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Курячий бульйон - 400 мілілітрів
В 4 ст.Л. Кукурудзяної олії підсмажити фарш протягом 10 хвилин.
Цибуля, перець і Баклажан нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно.
До фаршу додати овочі і спеції, посолити. Накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин, періодично помішуючи. Додати курячий бульйон. Закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
Курячу печінку дрібно порізати і додати на сковороду, згасити разом 3 хвилини.
Рис і лавровий лист додати до м'яса і овочів. Сковороду закрити кришкою і дати прокипіти 7 хвилин. Зняти сковороду і дати настоятися Малу під закритою кришкою близько 15 хвилин.
Подавати з зеленню