Рецепт Молья де карне (португальське м'ясне рагу) фото

Молья де карне (португальське м'ясне рагу)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Молья де карне - традиційне португальське блюдо. Являє собою шматочки м'яса з картоплею, тушковані в дуже цікавому маринаді. Заходьте і дивіться, як приготувати Молья де карне.

Це традиційне португальське блюдо дуже смачне і цікаве. Шматочки яловичини маринуються в пиві, вини і томатному соусі, потім гасяться в цьому ж маринаді разом з цибулею і часником, а в самому кінці приготування - ще і з картоплею. М'ясо виходить найніжнішим, просто тане в роті! Блюдо дуже цікаве, тому цілком підійде для святкового столу! Оскільки рецепт традиційний, раджу вам точно слідувати рецептурою!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Картопля - 4 штуки
  • Вино біле - 200 мілілітрів (сухе)
  • Пиво світле - 200 мілілітрів
  • Томатне пюре - 150 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Кориця мелена - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 1
1. М'ясо наріжте шматками середнього розміру.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 2
2. Для маринаду змішайте вино, пиво, томатне пюре, всі спеції і прянощі.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 3
3. Покладіть в маринад м'ясо, накрийте і приберіть в холодильник на 8-10 годин.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 4
4. Цибулю і часник наріжте кубиком.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 5
5. Викладіть м'ясо з маринадом в сковороду разом з цибулею і часником. Гасіть хвилин 30.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 6
6. Видаліть лавровий лист. Додайте склянку води і тушкуйте під кришкою близько 2 годин.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 7
7. Картопля почистіть, відваріть до напівготовності і додайте до м'яса. Гасіть ще 30 хвилин. Не забудьте посолити.
молья де карне (португальське м'ясне рагу) - фото крок 8
8. Подавайте рагу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти