Португальське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт простого, але дуже смачного печива! Печиво готується з мінімального набору продуктів і буквально за 30 хвилин. Ніжне, крихке, буквально тане в роті!
Основу багатьох португальських десертів складають жовтки і велика кількість цукру. Пропоную приготувати "португальське печиво" і побалувати своїх близьких цієї простої, але дуже смачною домашньою випічкою. Як прянощів можна додати корицю, ваніль або цедру лимона. Печиво виходить з ніжно-вершковим смаком, трохи хрустке і буквально тане в роті… впевнена, Вам сподобається!
- Вершкове масло - 100 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки (плюс для обвалювання)
- Борошно - 170 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте м'яке вершкове масло, цукор і жовток.
Перетріть все разом виделкою або руками.
Додайте борошно.
Замісити однорідне м'яке тісто.
Тепер, руками відщипуючи від тесту шматочки, скачайте печиво у формі довгих брусків. Печиво не обов'язково має бути однієї довжини, розмір взагалі залежить від ваших уподобань. Обваляйте печиво в цукрі з усіх боків і викладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Випікайте при температурі 200 градусів близько 15 хвилин.
Португальське печиво готове. Печиво виходить крихке і дуже ніжне, з чаєм, кави або молоком - дуже смачно! Смачного!