Рецепт Мідії на мангалі фото

Мідії на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На природу
Страви на шпажках
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Морепродукти на вогні - це швидко, смачно і дуже просто. Пропоную вам простий спосіб, як приготувати мідії на мангалі в апетитному винному маринаді. Чудова ідея закуски на пікнік. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Мідії хороші тим, що їх не потрібно довго маринувати. Досить буквально 20-30 хвилин, щоб вони встигли просочитися всіма смаками і ароматами. Вино надає морепродуктів дивовижну пікантність, а алкоголь дуже швидко випаровується.

  • Мідії - 300 грам
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 80 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
мідії на мангалі - фото крок 1
Насамперед замочіть дерев'яні шпажки в холодній воді, щоб вони не горіли на мангалі. Підготуйте інші інгредієнти.
мідії на мангалі - фото крок 2
Мідії розморозити (якщо вони у вас заморожені), вимийте і висушіть.
мідії на мангалі - фото крок 3
Додайте трохи перцю і солі.
мідії на мангалі - фото крок 4
Подрібніть жменю свіжої зелені.
мідії на мангалі - фото крок 5
Влийте біле вино.
мідії на мангалі - фото крок 6
Вичавіть сік лимона.
мідії на мангалі - фото крок 7
Акуратно перемішайте і залиште маринуватися.
мідії на мангалі - фото крок 8
Мідії рядок shpazhki.
мідії на мангалі - фото крок 9
Дрова повинні добре прогоріти.
мідії на мангалі - фото крок 10
Викладіть мідії на решітку і поставте на мангал. Смажте близько 3-5 хвилин з кожного боку (час залежить від спека). В процесі поливайте маринадом, щоб мідії вийшли соковитіше.
мідії на мангалі - фото крок 11
Мідії на мангалі готові. Смачного!

Схожі рецепти