Італійська кухня - рецепти від домашніх кухарів

М`ясо з макаронами

М`ясо з макаронами

Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою "; Ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир. опис приготування: Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, зате наситить всю сім'ю і порадує простим кла...

читати далі
Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею

Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею

Черговий експеримент з пастою вдався на славу, і ось вам результат — смачні спагетті з черрі, баклажанами і пророщеної квасолею, рецепт яких зацікавив би навіть італійських шефів. опис приготування: Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеної квасолею — це не тільки дуже смачне, соковите і аром...

читати далі
Абрикосова панна котта

Абрикосова панна котта

Панна кота — це дивно смачний італійський десерт, який схожий на кремовий пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада. опис приготування: Коли мова йде про італійську кухню, то відразу розігрується уяву і апетит. Сьогодн...

читати далі
Амаретто з малиною і манго

Амаретто з малиною і манго

Рецепт приготування Амаретто з манго і малиною. Дуже смачне і популярне італійське печиво, яке готують без борошна. опис приготування: У приготуванні даного печива немає нічого складного. Готується воно дуже швидко, а виходить дуже смачним. В якості начинки тут використовується манго і свіжа м...

читати далі
Анчоуси з часниковим соусом

Анчоуси з часниковим соусом

Рецепт анчоуси з часниковим соусом — приготування смажених анчоусів з соусом з часнику, петрушки, Оливкового маслаі лимонного соку. Смачна страва прямо з Італії. опис приготування: До речі, анчоуси відмінно поєднуються в часником. розповідаю, як приготувати смажені анчоуси з часниковим соусом....

читати далі
Anolotti

Anolotti

Anolotti — блюдо італійської кухні. практично, це те саме, що і равіолі. Начинка може бути найрізноманітніша, цей рецепт називається "; Agnolotti di carne ";, тобто з м'ясом. опис приготування: Аньолотті готуються просто і швидко, готуйте відповідно до покроковими рекомендаціями і дуже швидко ...

читати далі
Antipasto

Antipasto

Антипасти в перекладі з італійської означає "; перед їжею ";. Ця страва може послужити як закускою, так і салатом. Готується з копченою ковбасою та іншими улюбленими італійцями інгредієнтами. опис приготування: Antipasto — традиційне італійське блюдо. Його готують як холодним, як гарячим. Я пр...

читати далі
Апельсинова панна котта

Апельсинова панна котта

Хочу розповісти вам, як приготувати апельсинову панна котту, дуже ніжне і солодке желе з апельсиновим смаком. Такий десерт відмінно підійде для святкового меню і стане одним з ваших улюблених. опис приготування: Тепер ви зможете без праці приготувати італійський десерт, панна котту, в домашніх...

читати далі
Апельсинові Флорентіно

Апельсинові Флорентіно

Це мигдальне італійське ласощі не так відомо як тірамісу, кростата або савоярді. А адже це мигдальне печиво дуже смачне, та й готується дуже легко і швидко. Хочете спробувати? опис приготування: Напевно, жодне печиво в світі не готується так само легко і швидко, як Флорентіно. Легчайшее аромат...

читати далі
Кавунове желе

Кавунове желе

Кавунове желе з мускатом — дуже смачний традиційний італійський десерт, рецепт якого можна запросто перейняти і на власну домашню кухню. опис приготування: Це кавунове желе незвичайне — воно алкогольне, оскільки в приготуванні використовується мускатне вино. Так що подумайте, перш ніж пригощат...

читати далі
Баклажани по-тоскански

Баклажани по-тоскански

Не дивуйтеся тому, що на фото бутерброд! Адже з рецептом баклажан по-тоскански Ви навчитеся готувати відмінну їжу для ланчу на всю сім'ю. опис приготування: Хто сказав, що баклажани — це суто ікра або смажені кільця? Баклажани відмінно зморив і в рагу, і запікати їх можна, наприклад. італійці,...

читати далі
Бананове печиво «Біскотті»

Бананове печиво «Біскотті»

Бананове печиво "; Біскотті" - це вже майже класика. Назва "; Біскотті" говорить сама за себе - "; двічі запечений ";. Печиво двічі запікається, стає хрустким і може дуже довго зберігатися. опис приготування: Печиво "; Біскотті" - один з найпопулярніших десертів не тільки в Італії, але і у всь...

читати далі
Барбекю піца з креветками

Барбекю піца з креветками

Що я готова їсти майже кожен день, так це морепродукти і піцу. А що ви скажете, якщо ми з'єднаємо всі разом, та ще й додамо дещо цікаве? думаю, що вийде неймовірно смачно! перевіримо? опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати барбекю піцу з креветками. З назви зрозуміло, що ми бу...

читати далі
Барбекю стейк з руколою

Барбекю стейк з руколою

Рецепт приготування стейка з руколою. Хороший рецепт для літнього часу. кількість порцій: 4-6 bifshteks— 1 штука оливкова олія— 1 штука рукола— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) Посмажте біфштекс на грилі. На тарілці розкладіть в достатку салат руколи. Порежте м'ясо на п...

читати далі
«Біла піца» з майонезом

«Біла піца» з майонезом

Якщо ви не пробували ще "; білу піцу ";, обов'язково варто це зробити. А приготувати соус для піци можна легко з майонезом "; Провансаль" від & Quot; Махеев' & Quot;. опис приготування: Пропоную рецепт "; білої піци" з соусом, приготованим з моцарелли з майонезом "; Провансаль "; від "; маху "...

читати далі
Безглютенове тісто для піци

Безглютенове тісто для піци

Для тих хто дотримується безглютенової дієти, буде цікавий один з варіантів рецепта тесту для піци з суміші рисової і кукурудзяної муки. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати тісто для піци без глютену не складніше, ніж приготувати звичайне тісто. тест варіант, звичайно ж, не єдини...

читати далі
Біголі в качиному соусі

Біголі в качиному соусі

Тонкий і вишуканий рецепт для найвимогливіших гурманів. Традиційна венеціанська кухня. кількість порцій: 4 свіжа паста Біголі— 400 грам печінку качки— 100 грам м'ясо качки— 100 грам вершкове масло— 30 грам олівоквого масло— 20 грам овочевий бульйон— 2 L стиглі помідори— 60 грам ріпчаста цибуля—...

читати далі
Біскотті з мигдалем і смородиною

Біскотті з мигдалем і смородиною

Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно! опис приготування: Щоб печиво вийшло ще більш ароматним і насиченим, рекомендую додати цедру цитрусови...

читати далі
Біскотті з тапанадою

Біскотті з тапанадою

У цьому рецепті поєднується 2 найпопулярніших страви. Тапенада - це соус з оливок, анчоусів і каперсів, а бискотти - це класичне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з тапенада. опис приготування: У класичній варіації бискотти - це десерт, а ось якщо додати тапенада, то отримає...

читати далі
Biskotto

Biskotto

Якщо вам подобається яскрава і сонячна Італія, а так само ви обожнюєте випічку, тоді я пропоную вам поєднати перше і друге і приготувати смачний і ароматний італійське ласощі. опис приготування: кожен, хто хот раз відпочивав в Італії, напевно бачив або навіть пробував це ароматне печиво, а я п...

читати далі