Креветки з солодким перцем
(покроковий рецепт з фото)
Креветки з солодким перцем - блюдо італійської кухні, вдало поєднує в собі аромат солодких перців і креветок, тушкованих у вині. На перший погляд страва може здатися дорогим, але це не так!
Креветки з солодким перцем можуть бути хорошим гарніром до риби без кісток. Їх також можна подати з пастою. Безумовно, креветки з солодким перцем можуть бути і самостійною стравою. Ви можете змінювати співвідношення креветок і перцю. Креветки з солодким перцем це дієтичне легке блюдо для тих, хто дбає про свою фігуру і здоров'я.
Креветки з солодким перцем добре поєднуються з білим або рожевим легкими винами. Успіхів і приємного апетиту!
- Перецьь солодкий - 1 кілограм
- Креветки - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Каперсами - 10 грам
- Петрушка - 10 грам
- Біле вино - 100 мілілітрів(stolovoe)
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Солодкий перець, цибулю нарізати соломкою. Обсмажити на оливковій олії разом з каперсами до готовності.
В іншу сковороду викласти креветки, без масла.
Влити біле вино, петрушку додати, спеції. Гасити до готовності.
Викласти креветки на готовий перець, зверху полити соусом, в якому вони гасилися. Смачного!