Кролик, тушкований у вершках

Кролик, тушкований у вершках
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Пропоную класичний рецепт, по якому з мінімумом інгредієнтів і ритуальних танців біля плити ви приготуєте обладнаного кролика. Ніжне м'ясо і смачна підлива - запорука успіху!

опис приготування:

Смачне і ніжне дієтичне м'ясо кролика в нашій родині готують часто. Кролівник у нас батько. Це означає, що вся родина забезпечена м'ясом. Перед вами один з найпростіших рецептів приготування кролячого м'яса. Все геніальне просто, ви ж знаєте про це, що?:) Тому розповім сьогодні, як приготувати кролика, тушкованого в вершках. Інгредієнтів - мінімум, а смак чудовий. готуємо!

  • кролик— 1 кілограм
  • вершки— 400-500 грам
  • морква— 1-2 штук(1 велика або 2 маленьких
    )
  • лук репчтаий— 1 штука(велика)
  • Рослинна олія— 75 мілілітрів
  • оцет 9%  — 1,5 Ст. ложки
  • сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
кролик, тушкований у вершках - фото крок 1 Насамперед кролика потрібно вимочити. розводимо в 1,5-2 літрах води оцет, і в цій воді вимочуємо м'ясо кролика години 2-3.

кролик, тушкований у вершках - фото крок 2 Потім кролика обробляв, на шматки, обполіскувати і обсушуємо. Посипаємо шматки м'яса сіллю, перцем і подрібненим часником. Залиште маринуватися на годину.

кролик, тушкований у вершках - фото крок 3 Добре розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо на ній кролятину до рум'яної скоринки.

кролик, тушкований у вершках - фото крок 4 Очистимо цибулю і моркву. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо цибулю з морквою хвилин 8-10 на маслі, які залишилися після смаження кролика.

кролик, тушкований у вершках - фото крок 5 А тепер викладаємо м'ясо і овочі в каструлю, в якій будемо гасити м'ясо. Спочатку викладаємо м'ясо, потім на нього морква з цибулею, вершки і так далі.

кролик, тушкований у вершках - фото крок 6 Зверху повинні бути овочі з вершками. Закриваємо каструлю кришкою і ставимо на вогонь. Після закипання зменшуємо вогонь майже до мінімального і тушкуємо хвилин 35-40. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Кролик в вершках, приготований в мультиварці

Кролик в вершках, приготований в мультиварці

М'ясо кролика відмінно підходить для дієтичного харчування. Воно вважається лідером за вмістом вітамінів і мінеральних речовин. Пропоную приготувати смачне і ситне блюдо в вершковому соусі. опис приготування: М'ясо кролика при тривалому гасінні виходить дуже смачним і ніжним. соус, який вийде ...

читати далі
Кролик, тушкований з овочами

Кролик, тушкований з овочами

Ніжне м'ясо кролика з овочами і сметаною — це воістину вишукану страву для званої вечері. Дивимося і записуємо рецепт приготування кролика, тушкованого з овочами. опис приготування: звичайно, найкраще готувати філе кролика. Але і ніжки або гомілки теж цілком підійдуть. Для приготування кролика...

читати далі
Кролик, тушкований з грибами

Кролик, тушкований з грибами

Класичне поєднання кролика з вином скрасить грибний акцент: ароматні печериці, ніжне м'ясо кролика, легкий винний присмак вбивати наповал ваших гостей на званій вечері. Саме час спробувати! опис приготування: Кролика ви можете гасити цілком або шматочками, останній варіант зручніше, як на мене...

читати далі
Кролик, тушкований з капустою

Кролик, тушкований з капустою

Одне з найбільш вдалих гарячих страв для будь-якого випадку — тушкований кролик. Це м'ясо подобається практично всім. Воно не жирне, приємне на смак. Його можна цікаво відтінити різними продуктами. опис приготування: З даного м'яса можна приготувати безліч страв. Я поділюся одним з можливих ре...

читати далі
Кролик, тушкований з картоплею в духовці

Кролик, тушкований з картоплею в духовці

Кроляче м'ясо дуже корисне, але його ще потрібно приготувати смачно, чи не так? З цього рецепта ви дізнаєтеся, приготувати кролика, тушкованого з картоплею в духовці легко і просто на обід або вечерю. опис приготування: Страви з ніжного і смачного кролячого м'яса не так вже й часто з'являються...

читати далі