Кролик, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'ясо кролика з овочами і сметаною - це воістину вишукану страву для званої вечері. Дивимося і записуємо рецепт приготування кролика, тушкованого з овочами.
Звичайно, найкраще готувати філе кролика. Але і ніжки або гомілки теж цілком підійдуть. Для приготування кролика, тушкованого з овочами, нам також знадобиться зіра, орегано, nezhirnaya крем, 6 цибулин шалот і соковиті болгарські перці.
- Кролик - 750 грам
- Цибуля - 6 штук
- Перець - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Крем - 450 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Промийте гомілки і обробити.
Я поділяю честь.
Лук ріжемо.
Розігріли на сковороді олію зі спеціями.
Обсмажили цибулю.
Виклали кролика.
Порізали інші овочі кубиками.
Зверху поклали на м'ясо.
Залили сметаною, збавили вогонь. Тушкуємо все разом хвилин 35-40 - поки кролик не стане м'яким.
Смачного!
Смачного!