Рецепт Кролик, тушкований з овочами фото

Кролик, тушкований з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Кролик
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ніжне м'ясо кролика з овочами і сметаною - це воістину вишукану страву для званої вечері. Дивимося і записуємо рецепт приготування кролика, тушкованого з овочами.

Звичайно, найкраще готувати філе кролика. Але і ніжки або гомілки теж цілком підійдуть. Для приготування кролика, тушкованого з овочами, нам також знадобиться зіра, орегано, nezhirnaya крем, 6 цибулин шалот і соковиті болгарські перці.

  • Кролик - 750 грам
  • Цибуля - 6 штук
  • Перець - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Крем - 450 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 1
Промийте гомілки і обробити.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 2
Я поділяю честь.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 3
Лук ріжемо.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 4
Розігріли на сковороді олію зі спеціями.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 5
Обсмажили цибулю.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 6
Виклали кролика.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 7
Порізали інші овочі кубиками.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 8
Зверху поклали на м'ясо.
 кролик, тушкований з овочами - фото крок 9
Залили сметаною, збавили вогонь. Тушкуємо все разом хвилин 35-40 - поки кролик не стане м'яким.
Смачного!

Схожі рецепти