Рецепт Відварна телятина фото

Відварна телятина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви вирішили сісти на дієту або просто стежте за своїм здоров'ям, таке мяско для вас незамінне, його можна їсти зі свіжими овочами або подати з соусом, вийде не тільки корисно, але і смачно.

Я думаю, всі ви чули про те, Варити м'ясо набагато корисніше, ніж смажити або запікати, але ось смак такого блюда, на думку багатьох, виходить тьмяні і пріснувато. Що ж, я можу поділитися з вами секретом, як зробити відварну телятину смачно, нам для цього просто потрібно додати до неї при варінні трохи овочів. Так смак у м'яса стане набагато яскравіше і більш насиченою, а аромат буде такий чудовий, що всі домашні на нього збіжаться. Так що з цим простим рецептом відвареної телятини ви не лише збережете свою фігуру і поліпшите здоров'я, але і смачно поїсте.

1) Для початку нам необхідно ретельно промити телятину під проточною водою.

2) Викладаємо м'ясо в каструлю і заливаємо тільки закипілої водою так, щоб рідина накривала м'ясо, але не піднімалася над ним більш ніж на 1 см.

3) Чистимо овочі і промиваємо їх, цибулину кидаємо в воду цілком, а моркву і корінь петрушки ріжемо навпіл.

4) Коли вода закипить нам потрібно зняти утворилася на її поверхні піну і зменшити вогонь до мінімуму. Варимо телятину протягом 1-1, 5 годин (в залежності від розміру шматка).

5) Солити м'ясо краще в самому кінці, особисто я посипаю телятину сіллю, вже коли вона лежить нарізана у мене в тарілці.

Наше м'ясо готове, і подавати його краще з білим соусом або зі свіжими овочами. Приємного всім апетиту!


  • Телятина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Сіль - За смаком
Я думаю, всі ви чули про те, Варити м'ясо набагато корисніше, ніж смажити або запікати, але ось смак такого блюда, на думку багатьох, виходить тьмяні і пріснувато. Що ж, я можу поділитися з вами секретом, як зробити відварну телятину смачно, нам для цього просто потрібно додати до неї при варінні трохи овочів. Так смак у м'яса стане набагато яскравіше і більш насиченою, а аромат буде такий чудовий, що всі домашні на нього збіжаться. Так що з цим простим рецептом відвареної телятини ви не лише збережете свою фігуру і поліпшите здоров'я, але і смачно поїсте.

1) Для початку нам необхідно ретельно промити телятину під проточною водою.

2) Викладаємо м'ясо в каструлю і заливаємо тільки закипілої водою так, щоб рідина накривала м'ясо, але не піднімалася над ним більш ніж на 1 см.

3) Чистимо овочі і промиваємо їх, цибулину кидаємо в воду цілком, а моркву і корінь петрушки ріжемо навпіл.

4) Коли вода закипить нам потрібно зняти утворилася на її поверхні піну і зменшити вогонь до мінімуму. Варимо телятину протягом 1-1, 5 годин (в залежності від розміру шматка).

5) Солити м'ясо краще в самому кінці, особисто я посипаю телятину сіллю, вже коли вона лежить нарізана у мене в тарілці.

Наше м'ясо готове, і подавати його краще з білим соусом або зі свіжими овочами. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти