Рецепт Сухий бісквіт фото

Сухий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти сироїдіння
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Бісквіт

Як основу для торта або як самостійний вид випічку можна приготувати бісквіт. Сам по собі цей коржик можна їсти з маслом або медом, а якщо змастити кремом, то вийде шикарний торт.

Сьогодні хочу поділитися простим рецептом, як приготувати сухий бісквіт. Насправді це дуже просто, потрібно лише дотримуватися технологію і бути з тестом вкрай ніжним. Це необхідно для того, щоб не руйнувати структуру тесту і не зіпсувати бульбашки повітря, які там утворюються. Такий бісквіт дуже просто перетворити в чудовий торт, просочивши його сиропом і змастивши будь-яким видом крему.

  • Борошно пшеничне - 1, 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 8 штук
1
Розітріть яєчні жовтки з цукром, поки не побіліють.
2
Білки збийте до міцної піни.
3
Жовтки змішайте з борошном, а потім обережно додайте білки.
4
Акуратно перекладіть тісто в форму для запікання і випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
5
Смачного!

Схожі рецепти