Картопля з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий дуже смачний і ніжний картопля, тушкований у вершках, - це відмінний гарнір до будь-якого м'яса та риби, а готувати його дуже просто, та й часу це займе не багато.
Звичайно ж, приготувати картоплю може кожен, але я пропоную зробити це незвичайним способом, і тут нам прийде на допомогу простий рецепт картоплі з вершками. В кінцевому результаті ми отримаємо дуже ніжну ароматну картопельку, рясно посипану кропом - смачніше і не придумаєш, тому ознайомтеся з рецептом приготування картоплі з вершками і приступайте до справи.
- Картопля - 1 кілограм
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Кріп свіжий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Для почав нам необхідно почистити картоплю і промити. Потім ми нарізаємо його кружечками і викладаємо на сковороду з розігрітим вершковим маслом. Обсмажуємо кілька хвилин з усіх боків до золотистої скоринки, потім посипаємо сіллю і перцем і добре перемішуємо.
Потім виливаємо до картоплі вершки, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 10 хвилин.
Кріп дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду, перемішуємо і тушкуємо все ще 5 хвилин до повної готовності картоплі.
Чудова картопелька готова, і нам залишається тільки вибрати, з чим ми будемо її їсти. І приємного апетиту!