Німецька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиційну тушковану квашену капусту. Блюдо дуже пр...

читати далі
Bankuhen

Bankuhen

Банкухен або баумкухен - це німецький торт, який знаменитий тим, що кожен новий шар тіста наносять на вже спечений. Одним словом: поки не спробуєш, не зрозумієш всю красу цієї випічки! опис приготування: За півтора місяці до новорічних свят вам стане в нагоді рецепт, як приготувати банкухен. Н...

читати далі
Баварські ковбаски

Баварські ковбаски

Баварські ковбаски - це одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Там їх подають практично в будь-якому кафе чи ресторані. Великою популярністю вони користуються у любителів пива (в якості закуски). опис приготування: Баварські ковбаски в духовці виходять дуже ароматними і соковитими. Найчасті...

читати далі
Баварські котлети

Баварські котлети

Баварські котлети готують зі свинини і квашеною капустою, з додаванням смажених грибів. котлети соковиті, смачні. Крім смаження вони гасяться і доводяться в духовці. дивіться рецепт. опис приготування: Сьогодні поділюся улюбленим рецептом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати баварські ко...

читати далі
Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками — Нині зимова страва. суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця може бути не тільки червона, але саме ця дуже шв...

читати далі
Бідний лицар

Бідний лицар

Назва у цих грінок — незвичайне і привабливе. Рецепт належить німецькій кухні. Особливо сподобається тим, хто хоче швидко і ситно поснідати, адже грінки — універсальна їжа! опис приготування: Це класичний німецький рецепт приготування "; Бідного лицаря ";. Грінки люблять і готують все, тим біл...

читати далі
Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини

Класичний рецепт приготування бефстроганов передбачає яловичину. Але в окремих випадках можна приготувати з свинини. Тим більше свинина м'якше і швидше готується. кількість порцій: 8 Свинина— 1 кілограм Цибуля— 2 штуки Вершкове масло— 90 грам крем— 4 Ст. ложки Томатна паста— 1 Ст. ложка борошно...

читати далі
Берлінське тістечко

Берлінське тістечко

Берлінські тістечка готуються з листкового тіста, покритого смачною лимонної глазур'ю. Десерт виходить дуже ніжним і буквально тане в роті. Дуже смачно з гарячим чаєм, кава або какао. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо берлінське тістечко в домашніх умовах. Фішкою рецепта є додавання в г...

читати далі
Бігус з сосискою

Бігус з сосискою

Легке в приготуванні, необтяжливе для вашого гаманця, смачне — ось тільки деякі з плюсів цієї страви. Якщо зовсім немає часу на приготування, раджу приготувати бігус з сосисками. опис приготування: розповідаю, як приготувати бігус з сосисками — дуже просте, бюджетне і швидке у виконанні блюдо....

читати далі
Бігус зі свининою в мультиварці

Бігус зі свининою в мультиварці

Хочу поділитися своїм рецептом і показати, як приготувати бігус зі свининою в мультиварці. Це швидкий і нескладний класичний рецепт відомого німецького страви з капусти, ситного і соковитого. опис приготування: Додавати томатну пасту необхідно лише через тридцять хвилин після того, як капуста ...

читати далі
Десерт-примха «черепашка»

Десерт-примха «черепашка»

Рецепт приготування чудової солодощі в традиціях серйозних і педантичних німецьких кондитерів. опис приготування: Ці забавні за формою і дуже смачні по своїм інгредієнтам «черепашки» порадують всіх, кого ви ними почастуєте. ось побачите, всі стануть просити добавки і випитувати у вас рецепт ць...

читати далі
Дрезденський штоллен

Дрезденський штоллен

Сьогодні пропоную вам дізнатися, як приготувати дрезденський штоллен - традиційний німецький різдвяний пиріг, який підкорить вас легким ароматом горіхів і солодкістю цукатів. Спробуйте, це смачно! опис приготування: Такий пиріг вельми незвичайний для нас, так як його необхідно наполягати цілих...

читати далі
Франкфуртський овочевий суп

Франкфуртський овочевий суп

Франкфуртський овочевий суп — дуже простий в приготуванні овочевий суп, що користується великою популярністю в Німеччині. Готується навіть з заморожених овочів, тому хороший круглий рік. опис приготування: Франкфуртський овочевий суп, як і більшість інших страв німецької кухні, простий і невиг...

читати далі
Галушки по-німецьки

Галушки по-німецьки

Пропоную вашій увазі цікавий рецепт приготування галушок по-німецьки з картоплею і м'ясом. уже заінтриговані? Запам'ятовуйте цей вельми простий рецепт. опис приготування: Галушки по-німецьки в домашніх умовах — це повноцінне ситне блюдо для всієї родини. Цей рецепт відрізняється від традиційно...

читати далі
Бічні Гуттенберг

Бічні Гуттенберг

Поділюся з вами рецептом традиційного німецького гарніру Гуттенберг. Він представляє з себе тушковану капусту. Як правило, такий гарнір подають разом з класичними німецькими ковбасками. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування гарніру Гуттенберг. відразу зазначу, що го...

читати далі
Гаряче вино (glintveyn)

Гаряче вино (glintveyn)

У холодну погоду завжди зігріє кухлик гарячого вина! кількість порцій: 6 червоне вино— 1 літр апельсин— 3 штуки грейпфрут— 1 штука цукрова пудра— 5 Ст. ложок обкладинка— 1 щіпка залити 1 л червоного вина в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Розрізати фрукти навпіл, в...

    читати далі
    Яловичина, тушкована з квашеною капустою

    Яловичина, тушкована з квашеною капустою

    апетитне, досить ситне і пікантне блюдо за мотивами німецької кухні хочу запропонувати вам спробувати. Перед вами класний і нескладний спосіб, як приготувати яловичину, тушковану з квашеною капустою. опис приготування: Поєднання інгредієнтів в цій страві дійсно фантастичне. Що може бути прості...

    читати далі
    Грестль

    Грестль

    Рецепт приготування грестль припаде до душі всім любителям добре і ситно поїсти, — тут і м'ясо, і ковбаса, і яйця… справжній чоловічий сніданок! Готується дуже швидко і просто. А вже як смачно! опис приготування: як вид, цей простий рецепт грестль зовсім не можна віднести до розряду дієтичних,...

    читати далі
    Гусак смажений по-берлінськи

    Гусак смажений по-берлінськи

    Гусак смажений по-берлінськи — вишукане і неперевершене страву до святкового столу. З гусаком доведеться трохи попотіти, але воно того варто! опис приготування: Приготування гусака смаженого по-берлінськи забере у вас багато часу, але витрачені зусилля варті кінцевого результату. Такий гусак в...

    читати далі
    Кабачки по-німецьки

    Кабачки по-німецьки

    Цей рецепт відмінно підійде для сімейної вечері. Чотири порції цілком вистачить, щоб нагодувати чотирьох осіб. Кабачки фаршируються овочами і сиром, а потім запікаються. виходить супер! опис приготування: Кабачки по-німецьки дуже просто готуються в домашніх умовах. Ця страва відмінно поєднуєть...

    читати далі