Суп з тестом

Рецепт Суп з тестом фото

Якщо ви хочете приготувати смачний і ситний суп, але у вас немає м'яса, то суп з тестом - ідеальний варіант. Звичайно, добре, якщо у вас є готовий бульйон, тоді суп вийде ще смачніше.Цей суп мені подобається тим, що його дійсно можна готувати без м'яса. А з хорошим бульйоном, суп завжди вийде з яскравим насиченим смаком і ароматом. Обов'язково сп...

Читати далі

Штрули

Рецепт Штрули фото

Холодна погода диктує свої уязика. Хочеться їжі ситної, гарячої, ґрунтовної. І, звичайно ж, смачною! Давайте приготуємо штрулі - це блюдо повністю відповідає зиязикам смакам! Штрулі або штрудлі - соковиті рулетики з прісного тіста з начинкою, найчастіше м'ясний. Але зустрічаються варіанти і з сиром або сиром і овочами. Іноді для Штурлі готують зв...

Читати далі

Штрудель из бездрожжевого теста

Рецепт Штрудель из бездрожжевого теста фото

Штрудель - традиційна німецька випічка з солодкою начинкою. В даному рецепті я використовував агрус і чорну смородину, щоб зробити свій штрудель максимально соковитим і аппетіним. Рекомендую! Як приготувати штрудель з дріжджового тіста в домашніх умовах? Дуже просто! І прямо зараз я відкрию вам цей секрет. Штрудель з'їдається моментально, а так я...

Читати далі

Баварські сосиски

Рецепт Баварські сосиски фото

Справжні німецькі ковбаски тепер і у вашому меню! Записуємо рецепт баварських сосисок і вже сьогодні з ними пиво пити будете! Німецькі ковбаски завжди досить жирні. Тому, для приготування баварських сосисок нам буде потрібно не просто свинина, але з прожилками сала, та побільше! Обов'язково використовуємо приправи білий перець і мускатний горіх. ...

Читати далі

Пишні німецькі креблі

Рецепт Пишні німецькі креблі фото

Рецепт, як приготувати пишні німецькі креблі, може налякати своєю назвою недосвідчену господиню, але боятися не варто. За своєю структурою це звичайні пончики, а ось на вигляд вони нагадують хмиз.Німецькі креблі - це вигідна, недорога і дуже практична випічка, їх виходить дуже багато, так що можна спекти на велику компанію. Така випічка - це трад...

Читати далі

Шніцель з яйцем

Рецепт Шніцель з яйцем фото

Шніцель з яйцем я готую з свинячого фаршу. Запікаю в духовці. Виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Спробуйте.Шніцель з яйцем відмінно підходить для святкової вечері або обіду. Смачно і швидко. Можете підготувати шніцель, а розбити в нього яйце і поставити в духовку на 20 хвилин до того, як прийдуть гості. І подати шніцель з яйцем гарячим! Прикрась...

Читати далі

Медовий торт в заварний тесті

Рецепт Медовий торт в заварний тесті фото

Один з найпростіших і вдалих варіантів випічки - це медовий торт в заварний тесті в домашніх умовах. Ситно, красиво, дуже апетитно і святково! Перед вами варіант, як зробити медовий торт в заварний тесті з чорносливом і горішками. При цьому пропоную вам вибрати той крем, який вам до смаку: заварний, згущене молоко з маслом або збиту сметану з цук...

Читати далі

Шварцвальдський торт

Рецепт Шварцвальдський торт фото

«Чорний ліс» - це традиційний німецький торт, який робиться на основі бісквіта з вишнею і сметанним кремом. Сьогодні розповім, як приготувати Шварцвальдський торт в домашніх умовах.Рецепт цього торта можна знайти практично в будь-якій кулінарній книзі, тому можна існує багато варіантів його приготування, проте, Це не значить, що всі вони правильн...

Читати далі

Простий торт

Рецепт Простий торт фото

Приготування домашньої смачної і солодкої випічки може бути дуже навіть легкою і нехитрою! Коли хочеться солодкого, я використовую саме цей рецепт.Приготування тесту для торта займає 10 хвилин. А поки будуть дбати коржі, ви встигнете приготувати крем і прибратися на кухні. Хоча рецепт простий, смак у торта відмінний! За бажанням додайте в тісто г...

Читати далі

Тушкована квашена капуста по-баварськи

Рецепт Тушкована квашена капуста по-баварськи фото

Взагалі рецепт приготування тушкованої квашеної капусти по-баварськи мало чим відрізняється від традиційного способу гасити капусту, проте деякі відмінності все ж є. Найсмачніше, соковитіше і жирніше вийде! Розповім вам, як приготувати тушковану квашену капусту по-баварськи. Зізнаюся, спочатку мене в рецепті збентежило поєднання сала з білим вино...

Читати далі

Пиріг «кавовий»

Рецепт Пиріг «кавовий» фото

Рецепт приготування "кавового" пирога.Кількість порцій: 9Мелена кориця - 1 1/4 чайних ложкиКухонна сіль - 1/8 чайних ложкиОлія - 8 Ст. Ложок (розтопити і підігріти)Цукровий пісок - 1/3 склянкиВелике яйце - 1 штука (для основи:)Жовток - 1 штукаСода для випічки - 1/4 чайних ложкиКухонна сіль - 1/4 чайних ложкиЕкстракт ванілі - 1 Чайна ложкаБавовна ...

Читати далі

Лечо без оцту і масла на зиму

Рецепт Лечо без оцту і масла на зиму фото

Якщо ви шукайте заготовку солодкого перцю з максимальною користю і натуральним смаком, тоді це лечо без оцту і масла на зиму обов'язково варто взяти на замітку. Неймовірно апетитний перчик! Гасити перець можна зі свіжими помідорами, попередньо пропущеними через м'ясорубку, готовим томатним соком або аджикою, щоб вийшла пікантна, ostrovataya сніда...

Читати далі

Картопляний торт

Рецепт Картопляний торт фото

Якщо у вас є вільний час і ви хочете приготувати для свій сім'ї якесь незвичайне блюдо, то пробуйте зробити картопляний торт. Він ситний і обов'язково сподобається всім вашим домашнім.Якщо вам цікаво, як приготувати картопляний торт, то цей рецепт обов'язково стане в нагоді. До солодкого це блюдо не має ніякого відношення. Зате стане повноцінним ...

Читати далі

Простий сирний пиріг (запіканка)

Рецепт Простий сирний пиріг (запіканка) фото

Пиріг, приготований за цим рецептом, виходить неймовірно ніжним, м'яким і в міру вологим. Сир відмінно поєднується з розсипчастим тестом, а сухофрукти і горіхи додають пирога особливу родзинку.Із задоволенням хочу розповісти вам, як приготувати простий сирний пиріг (запіканку). Він дуже швидкий в приготуванні, ніжний і солодкий. Такий пиріг відмі...

Читати далі

Лосось в солоному тесті

Рецепт Лосось в солоному тесті фото

Традиційна німецька страва до святкового столу на Різдво. Запечений лосось в солоному тесті.Традиційне різдвяне блюдо Німеччини і Данії. Солоне тісто дозволяє лососеві нудитися / запікатися довше, від цього риба стає неймовірно ніжною з чудовим ароматом. Природно саме тісто не вживається в їжу.1. У кухонному комбайні об'єднати і збити борошно, яй...

Читати далі