Німецька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиційну тушковану квашену капусту. Блюдо дуже пр...

читати далі
Баварські ковбаски

Баварські ковбаски

Баварські ковбаски - це одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Там їх подають практично в будь-якому кафе чи ресторані. Великою популярністю вони користуються у любителів пива (в якості закуски). опис приготування: Баварські ковбаски в духовці виходять дуже ароматними і соковитими. Найчасті...

читати далі
Баварські котлети

Баварські котлети

Баварські котлети готують зі свинини і квашеною капустою, з додаванням смажених грибів. котлети соковиті, смачні. Крім смаження вони гасяться і доводяться в духовці. дивіться рецепт. опис приготування: Сьогодні поділюся улюбленим рецептом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати баварські ко...

читати далі
Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками — Нині зимова страва. суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця може бути не тільки червона, але саме ця дуже шв...

читати далі
Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини

Класичний рецепт приготування бефстроганов передбачає яловичину. Але в окремих випадках можна приготувати з свинини. Тим більше свинина м'якше і швидше готується. кількість порцій: 8 Свинина— 1 кілограм Цибуля— 2 штуки Вершкове масло— 90 грам крем— 4 Ст. ложки Томатна паста— 1 Ст. ложка борошно...

читати далі
Бігус з сосискою

Бігус з сосискою

Легке в приготуванні, необтяжливе для вашого гаманця, смачне — ось тільки деякі з плюсів цієї страви. Якщо зовсім немає часу на приготування, раджу приготувати бігус з сосисками. опис приготування: розповідаю, як приготувати бігус з сосисками — дуже просте, бюджетне і швидке у виконанні блюдо....

читати далі
Бігус зі свининою в мультиварці

Бігус зі свининою в мультиварці

Хочу поділитися своїм рецептом і показати, як приготувати бігус зі свининою в мультиварці. Це швидкий і нескладний класичний рецепт відомого німецького страви з капусти, ситного і соковитого. опис приготування: Додавати томатну пасту необхідно лише через тридцять хвилин після того, як капуста ...

читати далі
Десерт-примха «черепашка»

Десерт-примха «черепашка»

Рецепт приготування чудової солодощі в традиціях серйозних і педантичних німецьких кондитерів. опис приготування: Ці забавні за формою і дуже смачні по своїм інгредієнтам «черепашки» порадують всіх, кого ви ними почастуєте. ось побачите, всі стануть просити добавки і випитувати у вас рецепт ць...

читати далі
Дрезденський штоллен

Дрезденський штоллен

Сьогодні пропоную вам дізнатися, як приготувати дрезденський штоллен - традиційний німецький різдвяний пиріг, який підкорить вас легким ароматом горіхів і солодкістю цукатів. Спробуйте, це смачно! опис приготування: Такий пиріг вельми незвичайний для нас, так як його необхідно наполягати цілих...

читати далі
Франкфуртський овочевий суп

Франкфуртський овочевий суп

Франкфуртський овочевий суп — дуже простий в приготуванні овочевий суп, що користується великою популярністю в Німеччині. Готується навіть з заморожених овочів, тому хороший круглий рік. опис приготування: Франкфуртський овочевий суп, як і більшість інших страв німецької кухні, простий і невиг...

читати далі
Галушки по-німецьки

Галушки по-німецьки

Пропоную вашій увазі цікавий рецепт приготування галушок по-німецьки з картоплею і м'ясом. уже заінтриговані? Запам'ятовуйте цей вельми простий рецепт. опис приготування: Галушки по-німецьки в домашніх умовах — це повноцінне ситне блюдо для всієї родини. Цей рецепт відрізняється від традиційно...

читати далі
Гаряче вино (glintveyn)

Гаряче вино (glintveyn)

У холодну погоду завжди зігріє кухлик гарячого вина! кількість порцій: 6 червоне вино— 1 літр апельсин— 3 штуки грейпфрут— 1 штука цукрова пудра— 5 Ст. ложок обкладинка— 1 щіпка залити 1 л червоного вина в каструлю і довести до кипіння на середньому вогні. Розрізати фрукти навпіл, в...

    читати далі
    Яловичина, тушкована з квашеною капустою

    Яловичина, тушкована з квашеною капустою

    апетитне, досить ситне і пікантне блюдо за мотивами німецької кухні хочу запропонувати вам спробувати. Перед вами класний і нескладний спосіб, як приготувати яловичину, тушковану з квашеною капустою. опис приготування: Поєднання інгредієнтів в цій страві дійсно фантастичне. Що може бути прості...

    читати далі
    Грестль

    Грестль

    Рецепт приготування грестль припаде до душі всім любителям добре і ситно поїсти, — тут і м'ясо, і ковбаса, і яйця… справжній чоловічий сніданок! Готується дуже швидко і просто. А вже як смачно! опис приготування: як вид, цей простий рецепт грестль зовсім не можна віднести до розряду дієтичних,...

    читати далі
    Капуста, тушкована в пиві

    Капуста, тушкована в пиві

    Пропоную досить незвичайний, але все ж смачний і простий рецепт капусти, тушкованої в пиві. ситне, смачне і ароматне блюдо сподобається навіть тим, хто не п'є пиво. Дуже смачно, рекомендую! опис приготування: Якщо у вас раптом завалялася червона капуста, а що з нею робити, ви не знаєте, рекоме...

    читати далі
    Карамельний яблучний штрудель

    Карамельний яблучний штрудель

    Всі кухні народів світу мають безліч рецептів солодкої випічки. Німецька кухня теж має дуже багато подібних рецептів. Карамельний яблучний штрудель тому підтвердження. опис приготування: Ніжне розсипчасте листкове тісто і начинка з яблук і великої кількості спецій роблять це блюдо незабутньо с...

    читати далі
    Короп з лимоном

    Короп з лимоном

    Рецепт приготування коропа з лимонами і картоплею. Німецька кухня. кількість порцій: 1-2 короп— 1 штука лимон— 3 штуки картопля— 300 грам Очистити луску з свіжого коропа за допомогою ножа. Робимо надріз на спині коропа. Зрізаємо м'ясо з хребта і ребер. Тонко розрізаємо фі...

    читати далі
    Karrivurst

    Karrivurst

    Каррівурст - це оригінальний, гострий фастфуд, який був придуманий в 1949 році в Німеччині і складається з кетчупу, каррі, вустерського соусу і обсмажених сосисок. опис приготування: рецепт, який я вам пропоную, мабуть, найпростіший варіант, за умови, що в наявності є вустерский соус. Якщо так...

    читати далі
    Картопляна ковбаса

    Картопляна ковбаса

    картопляна ковбаса — оригінальний рецепт німецької кухні. Картопляна ковбаса є прекрасною альтернативою повсякденним м'ясних страв. З пивом — брат, як добре йде! опис приготування: картопляна ковбаса — дуже смачна страва, яке я вперше спробувала в Баварії. Через спеку мені не хотілося м'яса, і...

    читати далі
    Картопляний салат баварський

    Картопляний салат баварський

    Картопляний салат баварський — одне з національних страв Німеччини, яке як і багато хто з них, відрізняються своєю ситністю. вивчайте рецепт, купите гарного пива — Я працюю на! опис приготування: Отже, опосередкованого рецептором kartofelynogo bavarskogo салат — до вашої уваги. Цей картопляний...

    читати далі