Баварські сосиски
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Справжні німецькі ковбаски тепер і у вашому меню! Записуємо рецепт баварських сосисок і вже сьогодні з ними пиво пити будете!
Опис приготування:
Німецькі ковбаски завжди досить жирні. Тому, для приготування баварських сосисок нам буде потрібно не просто свинина, але з прожилками сала, та побільше! Обов'язково використовуємо приправи білий перець і мускатний горіх. Але посолити і поперчити на свій смак теж ніхто не відміняв. Готові ковбаски можна буде подавати і з тушкованої капустою, і з картоплею.
- Свинина - 300 грам
- Яловичина - 300 грам
- Білий перець - 1 штука
- Петрушка - 30 грам
- Мускатний горіх - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Свинячі кишки - За смаком (залежить від виходу начинки)
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо промийте, перейдіть на м'ясорубці.
Бажано зробити це з льодом. І кілька разів, м'ясо повинно бути як паштет.
Порубати зелень. Додайте до м'яса. Перемішайте.
Натріть цедру лимона, теж додайте до м'яса. Ще раз перемішайте.
Якщо не знайдете свинячих кишок, в магазині можна знайти приправи до сосисок, в яких є кишки для набивання. Починаємо набивати фаршем кишки. Баварські сосиски повинні бути товстими, середнього розміру.
Тепер сосиски можна і відварити. Вірніше не зовсім відварити: доведіть воду до кипіння, вимкніть, покладіть туди сосиски на 15 хвилин і закрийте кришку. Краще ще проткнути, щоб не лопнули.
Наші баварські сосиски готові! Можна сміливо подавати і приємного апетиту!