Рецепт Баварські ковбаски фото

Баварські ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Баварські ковбаски - це одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Там їх подають практично в будь-якому кафе чи ресторані. Великою популярністю вони користуються у любителів пива (в якості закуски).

Опис приготування:

Баварські ковбаски в духовці виходять дуже ароматними і соковитими. Найчастіше в Німеччині їх подають з запечная капустою. Її слід нарізати крупно, щоб в процесі приготування вона не"розвалилася" , а залишилася цілою. Щоб дізнатися, як приготувати баварські ковбаски, читайте цей рецепт.

  • Ковбаски баварські - 800 грам
  • Капуста білокачанна - 800 грам
  • Помідори - 800 грам (у власному соку)
  • Гливи - 250 грам
  • Хліб пшеничний - 50 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - 10 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
баварські ковбаски - фото крок 1
Гливи замочіть в холодній воді, потім промийте їх і почистіть. Видаліть жорсткі підстави і обсушити гриби. Наріжте їх на великі шматочки.
баварські ковбаски - фото крок 2
Візьміть глибоке деко, застелите його пергаментом для запікання. Викладіть в нього гливи і розподіліть їх рівномірно по всій поверхні. Залийте їх томатами у власному соку, присипте сіллю, цукром, перцем і чебрецем.
баварські ковбаски - фото крок 3
Викладіть на томати з грибами баварські ковбаски. Молоду капусту розділите на чотири частини, видаліть качан і промийте їстівну частину під водою. Опустіть її в окріп з лавровим листом і варіть п'ять хвилин. Потім капусту викладіть до решти інгредієнтів на деко.
баварські ковбаски - фото крок 4
Скибочку білого хліба розкришити руками, присипте їм блюдо. Полийте все оливковою олією, сіль і poperčite. Розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте ковбаски півгодини.

Схожі рецепти