Баварські ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Баварські ковбаски - це одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Там їх подають практично в будь-якому кафе чи ресторані. Великою популярністю вони користуються у любителів пива (в якості закуски).
Баварські ковбаски в духовці виходять дуже ароматними і соковитими. Найчастіше в Німеччині їх подають з запечная капустою. Її слід нарізати крупно, щоб в процесі приготування вона не "розвалилася", а залишилася цілою. Щоб дізнатися, як приготувати баварські ковбаски, читайте цей рецепт.
- Ковбаски баварські - 800 грам
- Капуста білокачанна - 800 грам
- Помідори - 800 грам (у власному соку)
- Гливи - 250 грам
- Хліб пшеничний - 50 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Чебрець - 10 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Гливи замочіть в холодній воді, потім промийте їх і почистіть. Видаліть жорсткі підстави і обсушити гриби. Наріжте їх на великі шматочки.
Візьміть глибоке деко, застелите його пергаментом для запікання. Викладіть в нього гливи і розподіліть їх рівномірно по всій поверхні. Залийте їх томатами у власному соку, присипте сіллю, цукром, перцем і чебрецем.
Викладіть на томати з грибами баварські ковбаски. Молоду капусту розділите на чотири частини, видаліть качан і промийте їстівну частину під водою. Опустіть її в окріп з лавровим листом і варіть п'ять хвилин. Потім капусту викладіть до решти інгредієнтів на деко.
Скибочку білого хліба розкришити руками, присипте їм блюдо. Полийте все оливковою олією, сіль і poperčite. Розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте ковбаски півгодини.