Чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски)
(покроковий рецепт з фото)
Чевапчічі - традиційне блюдо Чорногорської кухні. Невеликі ковбаски з фаршу, смажені на вугіллі. Спробуємо приготувати їх вдома, пожарим на сковороді-гриль або запекти в духовці.
Ця страва чудово тим, що його можна готувати з будь-якого виду фаршу. У мене, наприклад, курка зі свининою. Подавати такі ковбаски треба з овочами: цибулею і помідорами.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода мінеральна - 50 мілілітрів (газована)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка мелена - За смаком
1. Приготуйте фарш разом з цибулею. Додати сіль, поперчіть. Додати перець, мінеральну воду, ретельно вимішують хвилин 10.
2. Залийте зверху фарш оливковою олією, щоб воно покрило всю його поверхню. Приберіть в холодильник на ніч.
3. Формуйте невеликі ковбаски.
4. Обсмажуйте на вугіллі, на сковороді-гриль або на простий сковороді.
5. Смачного!