Рецепт Чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) фото

Чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски)
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Чевапчічі - традиційне блюдо Чорногорської кухні. Невеликі ковбаски з фаршу, смажені на вугіллі. Спробуємо приготувати їх вдома, пожарим на сковороді-гриль або запекти в духовці.

Опис приготування:

Ця страва чудово тим, що його можна готувати з будь-якого виду фаршу. У мене, наприклад, курка зі свининою. Подавати такі ковбаски треба з овочами: цибулею і помідорами.

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода мінеральна - 50 мілілітрів (газована)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка мелена - За смаком
чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) - фото крок 1
1. Приготуйте фарш разом з цибулею. Додати сіль, поперчіть. Додати перець, мінеральну воду, ретельно вимішують хвилин 10.
чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) - фото крок 2
2. Залийте зверху фарш оливковою олією, щоб воно покрило всю його поверхню. Приберіть в холодильник на ніч.
чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) - фото крок 3
3. Формуйте невеликі ковбаски.
чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) - фото крок 4
4. Обсмажуйте на вугіллі, на сковороді-гриль або на простий сковороді.
чевапчічі (чорногорські м'ясні ковбаски) - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти