Чевапчічі в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і нескладне блюдо балканської кухні. Можна приготувати і вдома на плиті, і на природі на багатті. Обидва варіанти будуть смачними.
Чевапчічі родом з країн Балканського півострова. Смачні і соковиті м'ясні ковбаски в беконі буквально тануть у роті. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, та й просто з салатом з овочів. А вже чевапчичи, приготовані на багатті - це взагалі казка. Розповідаю, як приготувати чевапчичи в беконі.
- Яловичина - 600 грам
- Бекон - 100-150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
Подрібнюємо м'ясо на м'ясорубці, додаємо яйце, сіль і перець. Можна додати і інших сухих спецій для м'яса. Добре перемішуємо і відбиваємо .
Робимо з фаршу невеликі ковбаски. Довжина - 7-8 сантиметрів.
Нам будуть потрібні тонкі і досить довгі смужки бекону.
Щільно загортаємо в бекон ковбаски з фаршу і відправляємо в холодильник приблизно на пів години.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо на середньому вогні чевапчичи з усіх боків до красивої рум'яної скоринки.