Рецепт Чевапчічі в беконі фото

Чевапчічі в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня , Болгарська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Оригінальна і нескладне блюдо балканської кухні. Можна приготувати і вдома на плиті, і на природі на багатті. Обидва варіанти будуть смачними.

Опис приготування:

Чевапчічі родом з країн Балканського півострова. Смачні і соковиті м'ясні ковбаски в беконі буквально тануть у роті. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, та й просто з салатом з овочів. А вже чевапчичи, приготовані на багатті - це взагалі казка. Розповідаю, як приготувати чевапчичи в беконі.

  • Яловичина - 600 грам
  • Бекон - 100-150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
чевапчічі в беконі - фото крок 1
Подрібнюємо м'ясо на м'ясорубці, додаємо яйце, сіль і перець. Можна додати і інших сухих спецій для м'яса. Добре перемішуємо і відбиваємо .
чевапчічі в беконі - фото крок 2
Робимо з фаршу невеликі ковбаски. Довжина - 7-8 сантиметрів.
чевапчічі в беконі - фото крок 3
Нам будуть потрібні тонкі і досить довгі смужки бекону.
чевапчічі в беконі - фото крок 4
Щільно загортаємо в бекон ковбаски з фаршу і відправляємо в холодильник приблизно на пів години.
чевапчічі в беконі - фото крок 5
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо на середньому вогні чевапчичи з усіх боків до красивої рум'яної скоринки.

Схожі рецепти