Рулет з лаваша, червоної риби і огірка
(покроковий рецепт з фото)
Подібних варіантів рулетів існує величезна кількість і цей - один з найпопулярніших. Такий рулет з лаваша, червоної риби і огірка - ідеальна закуска на святковий або обідній стіл.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати рулет з лаваша, червоної риби і огірка, відкривайте цей рецепт. Аналогічні рулети готуються з будь-якою начинкою. Це може бути курка, гриби, м'ясо, крабові палички, салат і так далі. Лаваш поєднується практично з будь-якими продуктами і навіть з рибою - вся справа в ваших смакових перевагах.
- Лаваш - 1 штук
- Orugec - 2 штук
- Сьомга слабосолона - 400 грам
- Майонез - 200 грам
- Петрушка - 20 грам
1. Насправді приготування цих ролів просте, і часу на приготування смачної закуски знадобиться всього 30 хвилин.
2. Для рулету нам знадобиться слабосолона сьомга або будь-яка інша червона риба. Нарізаємо її слайсами, товщина яких не повинна перевищувати 0, 5 см.
3. Тепер приступаємо до нарізки огірків: беремо довгі за розміром огірки, моєму і шаткуємо їх уздовж соломкою.
4. Потім підготуємо зелень. Моєму, просушуємо і шаткуємо петрушку.
5. Тепер беремо лаваш, промазуємо його по всій поверхні майонезом і викладаємо нарізані інгредієнти.
6. Загортаємо наш лаваш, щільно притискаючи його до столу і також щільно загортаючи. Відправляємо рулет з лаваша в холодильник на 30 хвилин, щоб він добре просочився.
7. Потім дістаємо рулет з холодильника і нарізаємо на частини будь-якого розміру.
8. Викладаємо готові рулети на велике блюдо начинкою вгору. При бажанні блюдо можна прикрасити зеленню і листям салату.