Макарони по-флотськи з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Просте і ситне блюдо, яке допоможе швидко нагодувати сім'ю. Пропоную приготувати макарони по-флотськи з томатною пастою. Вийде яскраво, соковитий і смачний!
Відмінний варіант для обіду або вечері на швидку руку. Фарш можна взяти будь-який або замінити його на тушонку. Томатна паста надає страві більш виразний і насичений смак. Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Макарони - 250 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Макарони відварити в підсоленій воді до готовності і відкиньте на друшляк.

Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.

Додайте терту моркву і обсмажте, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин.

Додайте в сковороду фарш, сіль і улюблені спеції.

Обсмажуйте фарш, розбиваючи грудочки лопаткою до тих пір, поки він не побіліє.

Додайте томатну пасту і дрібно нарізаний часник.

Добре перемішайте і продовжуйте готувати все разом ще близько 5 хвилин.

Додайте макарони і прогрійте, періодично помішуючи, всі разом ще близько 2-3 хвилин.

Макарони по-флотськи з томатною пастою готові. Смачного!