Рецепт Макарони по флотськи (як у бабусі) фото

Макарони по флотськи (як у бабусі)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Макарони, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Всі знають, як приготувати макарони по-флотськи (як у бабусі), але в цьому рецепті я розповім кілька секретів, завдяки яким класичне блюдо стане ще смачніше, духмяний і смачніше.

Класичні рецепти, здавалося б, неможливо зробити ще краще, але це не так! Є кілька секретів приготування макаронів по-флотськи, з якими блюдо виходить дивовижно смачним. Наприклад, не використовуйте готовий фарш, краще відваріть м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку, тоді воно буде соковитіше. Цибуля раджу нарізати великими шматочками і обсмажити до золотистого кольору, щоб його смак добре відчувався в готовій страві. Макарони відварити до стану аль денте, вони приготуються разом з м'ясом і овочами.

  • Свинина - 350 грам(ošeek)
  • Яловичина - 350 грам
  • Селера - 30 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Спагеті - 1 штука (пачка)
  • Цибуля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
макарони по флотськи (як у бабусі) - фото крок 1
1. У киплячу воду відправте перець, лавровий лист, сіль і м'ясо. Додайте цибулину, морква і селера. Готове м'ясо вийміть окремо на тарілку, остудіть і розріжте на шматочки. Овочі більше не знадобляться, а бульйон залиште.
макарони по флотськи (як у бабусі) - фото крок 2
2. М'ясо пропустіть через м'ясорубку. У каструлю з бульйоном додайте воду і сіль, доведіть до кипіння. Варіть макарони в бульйоні протягом 8 хвилин після закипання.
макарони по флотськи (як у бабусі) - фото крок 3
3. На розігрітій олії обсмажте до золотистого кольору нарізану великими шматочками цибулю, посоліть і поперчіть його. Додайте м'ясо, перемішайте і доведіть до готовності.
макарони по флотськи (як у бабусі) - фото крок 4
4. Макарони відкиньте на друшляк, додайте обсмажене м'ясо, додайте трохи нарізаної зелені. Смачного!

Схожі рецепти