Макарони по флотськи (як у бабусі)
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, як приготувати макарони по-флотськи (як у бабусі), але в цьому рецепті я розповім кілька секретів, завдяки яким класичне блюдо стане ще смачніше, духмяний і смачніше.
Класичні рецепти, здавалося б, неможливо зробити ще краще, але це не так! Є кілька секретів приготування макаронів по-флотськи, з якими блюдо виходить дивовижно смачним. Наприклад, не використовуйте готовий фарш, краще відваріть м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку, тоді воно буде соковитіше. Цибуля раджу нарізати великими шматочками і обсмажити до золотистого кольору, щоб його смак добре відчувався в готовій страві. Макарони відварити до стану аль денте, вони приготуються разом з м'ясом і овочами.
- Свинина - 350 грам(ošeek)
- Яловичина - 350 грам
- Селера - 30 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Спагеті - 1 штука (пачка)
- Цибуля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. У киплячу воду відправте перець, лавровий лист, сіль і м'ясо. Додайте цибулину, морква і селера. Готове м'ясо вийміть окремо на тарілку, остудіть і розріжте на шматочки. Овочі більше не знадобляться, а бульйон залиште.
2. М'ясо пропустіть через м'ясорубку. У каструлю з бульйоном додайте воду і сіль, доведіть до кипіння. Варіть макарони в бульйоні протягом 8 хвилин після закипання.
3. На розігрітій олії обсмажте до золотистого кольору нарізану великими шматочками цибулю, посоліть і поперчіть його. Додайте м'ясо, перемішайте і доведіть до готовності.
4. Макарони відкиньте на друшляк, додайте обсмажене м'ясо, додайте трохи нарізаної зелені. Смачного!