Чізкейк з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Основу чизкейка складають м'які вершкові сири: rikotta, Філадельфія або маскарпоне. Сир збивається з вершками і яйцями. Готовий чізкейк по консистенції нагадує повітряне суфле. Спробуйте!
Ніжний, смачний чізкейк - це ідеальний десерт до чаю, який подобається багатьом людям по всьому світу. Я покажу вам, як приготувати чізкейк з маскарпоне.
- Печиво пісочне - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Цукрова пудра - 140 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте необхідні продукти.
Печиво пробийте в крихту, додайте вершкове масло, перемішайте.
З отриманої маси сформуйте корж з бортиками в формі для випічки (діаметр - 20 см).
У мисці з'єднайте маскарпоне, цукрову пудру і ванілін, перемішайте до однорідності на малих обертах міксера або за допомогою віночка.
Продовжуйте перемішувати, влийте вершки.
Додайте яйця по одному, продовжуючи перемішувати.
Влийте отриману масу в форму для запікання. Поставте запікатися в духовку при 160 ° С (360ºF) з 80 хвилин.
Дайте готовому пирогу охолонути. Перенесіть чізкейк на блюдо. Проведіть ножем уздовж бортів форми, зніміть її. Поставте пиріг в холодильник на 2-3 годину. Для подачі можна прикрасити свіжими ягодами. Смачного!