Рецепт Чізкейк з маскарпоне фото

Чізкейк з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Чізкейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Основу чизкейка складають м'які вершкові сири: rikotta, Філадельфія або маскарпоне. Сир збивається з вершками і яйцями. Готовий чізкейк по консистенції нагадує повітряне суфле. Спробуйте!

Опис приготування:

Ніжний, смачний чізкейк - це ідеальний десерт до чаю, який подобається багатьом людям по всьому світу. Я покажу вам, як приготувати чізкейк з маскарпоне.

  • Печиво пісочне - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Цукрова пудра - 140 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
чізкейк з маскарпоне - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 2
Печиво пробийте в крихту, додайте вершкове масло, перемішайте.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 3
З отриманої маси сформуйте корж з бортиками в формі для випічки (діаметр - 20 см).
чізкейк з маскарпоне - фото крок 4
У мисці з'єднайте маскарпоне, цукрову пудру і ванілін, перемішайте до однорідності на малих обертах міксера або за допомогою віночка.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 5
Продовжуйте перемішувати, влийте вершки.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 6
Додайте яйця по одному, продовжуючи перемішувати.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 7
Влийте отриману масу в форму для запікання. Поставте запікатися в духовку при 160 ° С (360ºF) з 80 хвилин.
чізкейк з маскарпоне - фото крок 8
Дайте готовому пирогу охолонути. Перенесіть чізкейк на блюдо. Проведіть ножем уздовж бортів форми, зніміть її. Поставте пиріг в холодильник на 2-3 годину. Для подачі можна прикрасити свіжими ягодами. Смачного!

Схожі рецепти