Рецепт Класичний чізкейк з маскарпоне фото

Класичний чізкейк з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Яйця, Маскарпоне
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, День народження, День закоханих
Випічка, Чізкейк

Дивно ніжний, неймовірно смачний десерт, від якого без розуму і дорослі, та діти. Хочу запропонувати вам, напевно, один з найпростіших варіантів, як зробити класичний чізкейк з маскарпоне.

Цей класичний чізкейк з маскарпоне в домашніх умовах - приклад простого і в той же час вишуканий десерт. Для аромату рекомендую використовувати тільки ванільний екстракт. А вже при подачі можете прикрасити його ягодами, цитрусовими або навіть шоколадом, наприклад. Що стосується коржа, то тут ви можете вибирати абсолютно будь печиво, яке вам до душі.

  • Печиво - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем-сир вершковий - 500 грам
  • Маскарпоне - 400 грам
  • Цукор - 1 Склянка(+ для коржа по вкусу)
  • Яйце - 4 штуки
  • Ванільний екстаркт - 1/3 чайних ложки
класичний чізкейк з маскарпоне - фото крок 1
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити рецепт на вашій кухні. Відразу перед початком процесу включіть її і залиште розігріватися до 180 градусів.
класичний чізкейк з маскарпоне - фото крок 2
2. Подрібніть печиво в крихту і з'єднайте з вершковим маслом. Додайте щіпку солі і, якщо печиво не дуже солодке, то трохи цукру. Викладіть крихту у жароміцних форму, руками сформуйте рівний корж з бортами. Надішліть форму в духовку хвилин на 8-10.
класичний чізкейк з маскарпоне - фото крок 3
3. Поки корж трохи підрум'янюється, можна зайнятися начинкою. Збийте крем-сир з цукром і ванільним екстрактом. Додайте маскарпоне і збиті яйця. Повинна вийти ніжна, повітряна маса.
класичний чізкейк з маскарпоне - фото крок 4
4. Дістаньте корж з духовки і приберіть температуру до мінімуму. Викладіть крем, розрівняйте. Встановіть форму в форму більшого розміру, заповнивши велику водою. Надішліть в духовку і випікайте хвилин 90.
класичний чізкейк з маскарпоне - фото крок 5
5. Коли чізкейк готовий, акуратно дістаньте його з форми і залиште години на 3-4, щоб він "відпочив" перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти