Салат до макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати до макаронів? Спробуйте мій салат. Він ситний, смачний, з освіжаючими нотками свіжого огірочка. Готується просто і швидко, за уязика вже готової перлової крупи.
Приготуйте незвичайний і ситний салат до макаронів. Такий обід або вечерю - з цього салату і макаронів підійде в пост. А ще добре, якщо ви не знаєте, що робити із залишками вареної або смаженої риби і порцією вареної гречки.
- Перлова крупа - 100 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Риба смажена - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка (можна замінити звичайним винним)
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
1. Приготуємо продукти. Перлову крупу заздалегідь відварити, остудити. Рибу посмажити або відварити до готовності.
2. Огірок вимити, порізати соломкою.
3. Рибу відокремити від кісток і шкіри, порізати або розібрати руками на шматочки.
4. Приготуємо заправку для салату: змішати масло, оцет, гірчицю, пропущений через прес часник, цукор, сіль, перець чорний мелений.
5. На порційні тарілочки викладаємо перловку.
6. Потім - смажену рибу.
7. На рибу - свіжий огірочок.
8. Поливаємо салат заправкою. Прикрашаємо зеленню. Подаємо до столу. Смачного!