«оселедець» з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже важко здогадатися, що це щука, а не оселедець, пробуючи таку ароматну і соковиту закуску. Беріть на замітку рецепт!
Рибна закуска настільки вам сподобається, що ви запишете її рецепт в свій кулінарний блокнот і завжди будете готувати на свята, дивуючи своїх рідних і друзів. Головне - здобувати великих щук, в яких менше кісток і більше м'якоті.
- Щука - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Цукор - 0, 25 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
Влийте оцет і рослинне масло. Акуратно все перемішайте.
Через зазначений час викладіть мариновану щуку як "оселедець" на блюдо або в піали разом з цибулею, але без маринаду. Подайте до столу охолодженою з будь-яким гарніром.