Рецепт «оселедець» з щуки фото

«оселедець» з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Щука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Дуже важко здогадатися, що це щука, а не оселедець, пробуючи таку ароматну і соковиту закуску. Беріть на замітку рецепт!

Рибна закуска настільки вам сподобається, що ви запишете її рецепт в свій кулінарний блокнот і завжди будете готувати на свята, дивуючи своїх рідних і друзів. Головне - здобувати великих щук, в яких менше кісток і більше м'якоті.

  • Щука - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Цукор - 0, 25 чайних ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
Влийте оцет і рослинне масло. Акуратно все перемішайте.
Через зазначений час викладіть мариновану щуку як "оселедець" на блюдо або в піали разом з цибулею, але без маринаду. Подайте до столу охолодженою з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти