Болгарський перець в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Болгарський перець в духовці часто треба запекти для салатів або якихось закусок. Запечена перець можна їсти тим, кому свіжі овочі протипоказані. Він стає м'якше і ніжніше на смак.
Болгарський перець в духовці залитий соусом повинен настоятися приблизно півгодини. Соус робиться елементарно: подрібнений часник заливається маслом і оцтом, добре розмішується. Соус можете робити на свій смак змінюючи пропорції. Слідкуйте за тим, щоб кожен шматочок перцю був змазаний соусом. У такому вигляді болгарський перець в духовці виходить прекрасною закускою. Якщо вам потрібен болгарський перець в духовці як інгредієнт в салат або закуску, то просто очистіть його від шкірки, насіння і плодоніжок. Успіхів і приємного апетиту!
- Болгарський перець - 6 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет бользаміческій - 3 Ст. Ложки
Болгарський перець помити і обсушити, часник почистити.
Перець викласти на деко і запікати 20 хвилин при 220 градусах.
Охолоджені перці чистимо від шкірки і насіння, ріжемо на дольки і заливаємо соусом з оливкової олії, часнику і бальзамічного оцту. Смачного!