Запечена болгарський перець в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що робити з болгарським перцем, моє вам пропозицію - запечіть його в духовці. Вийде дуже смачна штука, яку можна додавати в салати, гарячі страви, прохолодні напої. Рекомендую!
Використання болгарського перцю запеченого у духовці дуже різноманітне. У нашій родині його додають в салати (відмінно поєднується з різними інгредієнтами), бутерброди (хліб, сир і ось цей перчик - брат, краса), прохолодні напої. Можна і взагалі просто так з'їсти, тому що дуже смачно. Перці виходять ніжні, м'які… словами не передати. Рекомендую спробувати запекти болгарські перці в духовці, вам напевно сподобається
- Болгарський перець - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Духовку розігріти до 230 градусів. Болгарський перець ретельно промити і покласти на деко, застелений фольгою.
Запікати, поки шкірка на перці не почне чорніти. Як тільки почне - відразу ж дістаємо з духовки.
Даємо перцем охолонути, після чого очищаємо їх від шкірки. Шкірка буде зчищатися дуже легко.
Очищені від шкірки перці нарізаємо тонкою соломкою.
Посипаємо спеції - і все, запечені в духовці болгарські перці можна вживати в їжу!