Рецепт Каррі з рисом по-японськи фото

Каррі з рисом по-японськи
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Овочі , Птах , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Каррі з рисом по-японськи - дуже цікаве і смачне блюдо. Блюдо найкраще підходить на вечерю, але можна подати і на обід.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування каррі з рисом по-японськи. Куряче м'ясо обсмажується з цибулею і морквою, а потім вариться в бульйоні з додаванням суміші каррі. Паралельно відваріть до готовності рис. Подавайте в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Суміш каррі - За смаком(1 ст.Л. Каррі-порошку,
    2 ст.Л. Кетчупу,
    3 ст.Л. Соусу"Тонкацсу" )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Куряче м'ясо - 400 грам
  • Яблуко солодке - 1/2 штуки
  • Вода - 4 склянки
  • Кубик "Knorr" - 1 штука (приготувати бульйон)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Мал - 1 За смаком (зварений)
каррі з рисом по-японськи - фото крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо на повільному вогні 20 хвилин.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 2
Нарізаємо кубиками куряче м'ясо. Також нарізаємо моркву.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 3
Додаємо до цибулі м'ясо і продовжуємо готувати до рум'яності. Потім додаємо моркву і готуємо ще кілька хвилин.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 4
Заливаємо бульйон і воду і доводимо до кипіння на середньому вогні.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 5
Варимо ще 10 хвилин, знімаючи піну. Додаємо картоплю, порізаний кубиками.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 6
Натираємо половину яблука і додаємо в бульйон.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 7
Продовжуйте варити до готовності м'яса і картоплі. В кінці заправляємо блюдо сумішшю для каррі.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 8
Ретельно перемішуємо.
каррі з рисом по-японськи - фото крок 9
Подаємо блюдо з рисовим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти