Каррі з рисом по-японськи
(покроковий рецепт з фото)
Каррі з рисом по-японськи - дуже цікаве і смачне блюдо. Блюдо найкраще підходить на вечерю, але можна подати і на обід.
До вашої уваги - простий рецепт приготування каррі з рисом по-японськи. Куряче м'ясо обсмажується з цибулею і морквою, а потім вариться в бульйоні з додаванням суміші каррі. Паралельно відваріть до готовності рис. Подавайте в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Суміш каррі - За смаком(1 ст.Л. Каррі-порошку,
2 ст.Л. Кетчупу,
3 ст.Л. Соусу "тонкацсу" ) - Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Яблуко солодке - 1/2 штуки
- Вода - 4 склянки
- Кубик"Knorr" - 1 штука (приготувати бульйон)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Мал - 1 За смаком (зварений)
Дрібно нарізаємо цибулю і пасеруємо на повільному вогні 20 хвилин.
Нарізаємо кубиками куряче м'ясо. Також нарізаємо моркву.
Додаємо до цибулі м'ясо і продовжуємо готувати до рум'яності. Потім додаємо моркву і готуємо ще кілька хвилин.
Заливаємо бульйон і воду і доводимо до кипіння на середньому вогні.
Варимо ще 10 хвилин, знімаючи піну. Додаємо картоплю, порізаний кубиками.
Натираємо половину яблука і додаємо в бульйон.
Продовжуйте варити до готовності м'яса і картоплі. В кінці заправляємо блюдо сумішшю для каррі.
Ретельно перемішуємо.
Подаємо блюдо з рисовим гарніром. Смачного!