Рецепт Курка з овочами по-японськи фото

Курка з овочами по-японськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Соєвий соус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите японську кухню, то це приголомшливе блюдо вам неодмінно сподобається. Я різноманітила курку з овочами локшиною: вийшло дуже смачно і незвично.

Опис приготування:

Це відмінне блюдо японської кухні, яке так популярно зараз. Готується курка з овочами по-японськи протягом години-півтора. Попередньо її можна замочити в соєвому соусі, а можна додати його в процесі гасіння птиці і випарувати - так виходить смачніше. Локшина обов'язково повинна бути японської (технології її виготовлення різняться з традиційними спагетті або локшиною на яйці).

  • Куряче філе - 400 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Локшина японська - За смаком
  • Соєвий соус - 150 грам
курка з овочами по-японськи - фото крок 1
1. Для початку візьмемося за овочі. Ретельно їх миємо й чистимо. Нарізаємо всі овочі тоненькою соломкою, а цибулю - кільцями.
курка з овочами по-японськи - фото крок 2
2. Відправляємо їх на сковороду по черзі: відразу баклажан, потім кабачок, потім болгарський перець і в кінці цибулю. Смажимо і постійно помішувати.
курка з овочами по-японськи - фото крок 3
3. Паралельно нарізаємо курку соломкою, і теж відправляємо на сковороду смажитися.
курка з овочами по-японськи - фото крок 4
5. Локшину відварюємо до готовності в підсоленій воді.
курка з овочами по-японськи - фото крок 5
6. Коли курка почне покриватися золотавою скоринкою, додаємо в неї соєвий соус і тушкуємо, поки не випарується зайва рідина. А готову локшину тим часом змішуємо з овочами і смажимо близько 5 хвилин на слабкому вогні.
курка з овочами по-японськи - фото крок 6
7. Коли курка буде готова, відправляємо її до овочів і локшині зверху. За смаком додайте спеції. Не переборщити з соєвим соусом, щоб не пересолити блюдо.

Схожі рецепти