Рецепт М'ясо по-японськи фото

М'ясо по-японськи
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Любіть східну кухню і хочете повторити вдома? Немає нічого простіше, адже досить приготувати м'ясо по-японськи і зануритися в незабутню атмосферу країни висхідного сонця.

Опис приготування:

Якщо вам здається, що повторити страви східних ресторанів занадто складно, то ви помиляєтеся. Пропоную вашій увазі м'ясо по-японськи - просте і дуже смачна страва. До того ж, його легко приготувати, користуючись докладними інструкціями.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Картопля - 5-6 штук
  • Кабачок - 3-4 штук
  • Соєвий соус - 150-200 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Саке - 50 мілілітрів
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
м'ясо по-японськи - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-японськи починається з підготовки яловичини. М'ясо нарізати тонкими скибочками поперек волокон, щоб воно було трохи м'якше.
м'ясо по-японськи - фото крок 2
2. У сковороду з високими бортами або сотейник налити трохи рослинного масла.
м'ясо по-японськи - фото крок 3
3. У добре розігріту олію викласти м'ясо. Посолити і поперчити за смаком.
м'ясо по-японськи - фото крок 4
4. М'ясо необхідно підсмажити до красивої коричневої скоринки близько 20 хвилин.
м'ясо по-японськи - фото крок 5
5. Поки м'ясо готується, можна зайнятися овочами. Картопля вимити і очистити. Кабачок вимити. Нарізати овочі невеликими кубиками.
м'ясо по-японськи - фото крок 6
6. До підрум'яниться м'яса додати соєвий соус, саке і трохи цукру. Все ретельно перемішати і тушкувати 3-5 хвилин.
м'ясо по-японськи - фото крок 7
7. На сковороду відправити картопля і гасити близько 5-10 хвилин.
м'ясо по-японськи - фото крок 8
8. Наступним етапом додати кабачки.
м'ясо по-японськи - фото крок 9
9. Часник очистити і пропустити через прес. Додати його на сковороду. При необхідності можна додати трохи води або овочевого бульйону.
м'ясо по-японськи - фото крок 10
10. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності. М'ясо по-японськи в домашніх умовах при подачі обов'язково потрібно присипати кунжутом.

Схожі рецепти