Рецепт Омлет по-японськи (японський омлет-рулет) фото

Омлет по-японськи (японський омлет-рулет)
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Не знаю, чим порадувати свою другу половинку і при цьому витратити мало часу? Хочу поділитися з вами чудо-рецептом. Розповім, як приготувати омлет по-японськи, пальчики оближіть. Сподобається всім!

Опис приготування:

Ось це блюдо у вас забере близько 10 хвилин, але яке воно смачне! В якості начинки можна використовувати все, що поєднується (овочі, бекон, влітку - зелень). Цю страву можна використовувати як сніданок, обед на роботу, легка вечеря. А також можна просто розігріти в мікрохвильовці. Погодьтеся, це так просто. Радуйте своїх близьких частіше!

  • Яйце - 4 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 1
1. Візьміть 4 яйця, злегка збийте їх вінчиком.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 2
2. В якості начинки візьміть цибулю і сир. Їх потрібно добре подрібнити, можна для цього використовувати блендер.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 3
3. Подрібніть сир.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 4
4. Додайте всі до яєчної маси.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 5
5. Додайте сіль і спеції за смаком. Я використовую паприку і чорний перець.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 6
6. Все перемішайте, додайте молоко.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 7
7. Змастіть сковороду рослинною олією, розігрійте її. Візьміть невелику частину вийшов маси, розподіліть її тонким шаром по дну сковорідки. Шар повинен бути якомога тонше.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 8
8. Як тільки омлет починає підрум'янюватися з нижньої сторони, почніть загортати його в рулет. Завертайте не до кінця.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 9
9. Перемістіть рулет в верхню частину сковорідки, долийте ще трохи яєчної маси. Коли все буде підрум'янюватися, знову скрутіть в рулет. Так продовжуйте, поки яєчна маса не закінчиться.
омлет по-японськи (японський омлет-рулет) - фото крок 10
10. В результаті вийде ось така ковбаска. Її потрібно нарізати.

Схожі рецепти