Омлет по-японськи (японський омлет-рулет)
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чим порадувати свою другу половинку і при цьому витратити мало часу? Хочу поділитися з вами чудо-рецептом. Розповім, як приготувати омлет по-японськи, пальчики оближіть. Сподобається всім!
Ось це блюдо у вас забере близько 10 хвилин, але яке воно смачне! В якості начинки можна використовувати все, що поєднується (овочі, бекон, влітку - зелень). Цю страву можна використовувати як сніданок, обед на роботу, легка вечеря. А також можна просто розігріти в мікрохвильовці. Погодьтеся, це так просто. Радуйте своїх близьких частіше!
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
1. Візьміть 4 яйця, злегка збийте їх вінчиком.
2. В якості начинки візьміть цибулю і сир. Їх потрібно добре подрібнити, можна для цього використовувати блендер.
3. Подрібніть сир.
4. Додайте всі до яєчної маси.
5. Додайте сіль і спеції за смаком. Я використовую паприку і чорний перець.
6. Все перемішайте, додайте молоко.
7. Змастіть сковороду рослинною олією, розігрійте її. Візьміть невелику частину вийшов маси, розподіліть її тонким шаром по дну сковорідки. Шар повинен бути якомога тонше.
8. Як тільки омлет починає підрум'янюватися з нижньої сторони, почніть загортати його в рулет. Завертайте не до кінця.
9. Перемістіть рулет в верхню частину сковорідки, долийте ще трохи яєчної маси. Коли все буде підрум'янюватися, знову скрутіть в рулет. Так продовжуйте, поки яєчна маса не закінчиться.
10. В результаті вийде ось така ковбаска. Її потрібно нарізати.