Омлет японський
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий, але дуже смачний омлет, приготований за японським рецептом. Яйця, цукор і соєвий соус можуть стань відмінним сніданком на швидку руку, якщо у вас випадково не виявилося, ніж поснідати.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати традиційний японський омлет "томаго" . Це дуже швидко, ситно і смачно. Ви можете поекспериментувати і зробити такий омлет з начинкою, додавши, наприклад, гриби або ковбасу. Але раджу вам спробувати приготувати саме традиційний омлет. Ви не пошкодуєте! Він відмінно підходить для швидкого і щільного сніданку.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 щіпка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
1. Збийте яйця з дрібкою цукру і соєвим соусом.
2. Вилийте частину омлету на розігріту сковороду, трохи почекайте, поки схопиться, а потім скрутіть рулетиком.
3. Потім вилийте ще частина яєць, знову трохи почекайте і скрутіть рулетиком.
4. Підсмажте омлет з обох боків до золотистої скоринки.
5. Омлет готовий, смачного!