Рецепт Сочевиця і японський омлет фото

Сочевиця і японський омлет
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Яйця , Тунець , Сочевиця
Пісні страви
На обід , На полуденок , На швидку руку
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сочевицю і японський омлет, які відмінно підійдуть в якості легкого перекусу, який можна взяти з собою в ланч-бокс. Бобові - відмінний варіант обіду!

Опис приготування:

Омлет-томаго і відварена сочевиця стануть відмінним джерелом білка, який так необхідний в важкий робочий день. Таке блюдо можна приготувати як на вечерю, так і в якості перекусу на роботу або в університет, взяв с собою ланч-бокс. Тунець ви можете замінити будь-який інший рибою або навіть курячими грудками. Рекомендую вам взяти в якості гарніру свіжі овочі.

  • Сочевиця - 2 склянки
  • Тунець консервований - 1 штука (банку)
  • Свіжі овочі - За смаком
  • Яйця - 4 штуки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
сочевиця і японський омлет - фото крок 1
1. Відваріть сочевицю до готовності (бура вариться хвилин 15). Для початку добре збийте вінчиком яйця з цукром і соєвим соусом. Далі змастіть всю поверхню сковорідки олією, розігрійте його і вилийте тонкий шар омлету.
сочевиця і японський омлет - фото крок 2
2. Обсмажте його з одного боку і скачайте в рулет за допомогою паличок або лопатки. Далі вилийте нову порцію омлету, трохи піднявши вже обсмажений, щоб вони скріпилися разом.
сочевиця і японський омлет - фото крок 3
3. Знову поверніть омлет рулетом. Продовжуйте так робити до тих пір, поки у вас не залишиться яєчної маси.
сочевиця і японський омлет - фото крок 4
4. Далі викладіть омлет на дощечку і розріжте на рівні частини. Помістіть омлет і відварену сочевицю в ланч-бокс. До сочевиці додайте трохи тунця. В окремий відсік помістіть овочі. Смачного!

Схожі рецепти