Сочевиця і японський омлет
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сочевицю і японський омлет, які відмінно підійдуть в якості легкого перекусу, який можна взяти з собою в ланч-бокс. Бобові - відмінний варіант обіду!
Омлет-томаго і відварена сочевиця стануть відмінним джерелом білка, який так необхідний в важкий робочий день. Таке блюдо можна приготувати як на вечерю, так і в якості перекусу на роботу або в університет, взяв с собою ланч-бокс. Тунець ви можете замінити будь-який інший рибою або навіть курячими грудками. Рекомендую вам взяти в якості гарніру свіжі овочі.
- Сочевиця - 2 склянки
- Тунець консервований - 1 штука (банку)
- Свіжі овочі - За смаком
- Яйця - 4 штуки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1. Відваріть сочевицю до готовності (бура вариться хвилин 15). Для початку добре збийте вінчиком яйця з цукром і соєвим соусом. Далі змастіть всю поверхню сковорідки олією, розігрійте його і вилийте тонкий шар омлету.
2. Обсмажте його з одного боку і скачайте в рулет за допомогою паличок або лопатки. Далі вилийте нову порцію омлету, трохи піднявши вже обсмажений, щоб вони скріпилися разом.
3. Знову поверніть омлет рулетом. Продовжуйте так робити до тих пір, поки у вас не залишиться яєчної маси.
4. Далі викладіть омлет на дощечку і розріжте на рівні частини. Помістіть омлет і відварену сочевицю в ланч-бокс. До сочевиці додайте трохи тунця. В окремий відсік помістіть овочі. Смачного!