Картопляне рагу
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне рагу - це одне з найпростіших і смачних страв на швидку руку. Готується дуже швидко, не вимагає особливих зусиль і продуктів. Крім того, прекрасно підходять для пісних днів.
Для ситного обіду або вечері вибирайте картопляне рагу. Його ви приготуєте дуже швидко, а з зусиль, які доведеться докласти, тільки ті, що підуть на нарізку овочів.
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1-2 штук (в залежності від розміру)
- Масло рослинне - 25 грам
- Сік томатний - 200 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком (петрушка)
1. Приготуємо овочі. Частина у мене свіжоморожена, розморожувати попередньо не потрібно. Решта овочі потрібно очистити, вимити.
2. Наріжте довільно цибуля ріпчаста.
3. Картопля наріжте шматочками.
4. Готувати рагу можна як в глибокій сковороді, так і в чаші мультиварки. Налийте масло. Складіть все овочі. Додати сіль, поперчіть і обсмажте деякий час, перш овочевого аромату.
5. Влийте томатний сік. Перемішайте. Поставте гаситься рагу на повільний вогонь під кришкою. Якщо готуєте в мультиварці, вибирайте режим "гасіння" або "плов" 35-40 хвилин.
6. Картопляне рагу готове. Подавайте зі сметаною і свіжою зеленню. Приємного!