Картопляне рагу зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Картопляне рагу зі свининою - універсальне блюдо на обід / вечеря! Готувати можна в каструльці або за допомогою мультиварки, як кому зручніше. Я віддав перевагу другому варіанту - і вже через годину насолоджувався.
Як зробити картопляне рагу зі свининою в домашніх умовах? елементарно! Просто скористайтеся мультиваркою, яка все зробить за вас, потрібно лише додати необхідні інгредієнти і виставити правильну програму. До речі, гасити овочі з м'ясом не обов'язково в воді, якщо під рукою є стаканчик білого вина, спробуйте готувати з ним. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 6 штук
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Вода - 1/2 склянки
- Помідор - 1 штука
Цибулю і моркву промиваємо і очищаємо. Морква трьом на дрібній тертці, а цибуля подрібнюємо. Вливаємо в чашу мультиварки масло, викладаємо овочі, готуємо в режимі "жарка" 5 хвилин.
Нарізаємо кубиками свинину. Помідор промиваємо і дрібно нарізаємо. Картопля очищаємо і також нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо м'ясо і овочі в чашу мультиварки, вливаємо воду. Кладемо спеції за смаком, готуємо в режимі "гасіння" 1 час.
Смачного!