Рецепт Оладки з кабачків і моркви фото

Оладки з кабачків і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Влітку, в сезон овочів, хочеться максимально урізноманітнити раціон і кожен раз готувати що-небудь смачненьке. Один з досить простих і швидких варіантів - це оладки з кабачків і моркви.

Опис приготування:

Щоб оладки вийшли соковитими і барвистими, використовуйте багато зелені і помаранчеву морква. Замість звичайних кабачків можна покласти цукіні. Якщо кабачки молоденькі, шкірку знімати не обов'язково, в оладки вона буде ніжною і м'якою. Приступимо!

  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
оладки з кабачків і моркви - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти, спеції і зелень. Кабачок вимийте, зріжте у нього хвостики. Морква і часник очистіть.
оладки з кабачків і моркви - фото крок 2
2. Візьміть велику тертку або шатківницю для овочів по-корейськи, наріжте на ній кабачок. Відіжміть руками зайву вологу.
оладки з кабачків і моркви - фото крок 3
3. На великій тертці натріть моркву, поріжте дрібно зелень петрушки, часник пропустіть через прес. Додайте овочі до кабачки. Додати сіль, поперчіть. Перемішайте.
оладки з кабачків і моркви - фото крок 4
4. Додайте сире яйце і борошно. Перемішайте ретельно, щоб не утворилися борошняні грудочки.
оладки з кабачків і моркви - фото крок 5
5. Смажте оладки в гарячому рослинному маслі до появи красивою рум'яної скоринки з двох сторін. Вогонь середній, кришкою не накривати.
оладки з кабачків і моркви - фото крок 6
6. Оладки готові, подавайте їх з улюбленими соусами або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти