Рецепт Салат з кабачків і моркви фото

Салат з кабачків і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Кабачок
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На природу, Корисний обід
Салати

Кабачки, морква, цибуля, зелень - найбільш зустрічаються на городах овочі, вирощувані влітку в великих кількостях. Тому пропоную вам спробувати чудовий сезонний салат з кабачків і моркви!

Для овочевих салатів найкраще використовувати свіжі або консервовані молоді кабачки, які за розміром трохи більше огірка. Смак у таких кабачків дуже ніжних, з легким горіховим присмаком. Причому шкірка настільки тонка, що її можна і не зчищати. Ще одна перевага молодого овоча - дуже дрібне насіння, які практично непомітні в готовому салаті.

Подаємо це блюдо кімнатної температури або ж холодним.

Дивимося і пробуємо простий рецепт салату з кабачків і моркви!

  • Cukini - 1 штука (нарізати дрібною соломкою)
  • Кабачок - 2 штуки (нарізати дрібною соломкою)
  • Морква - 1 штука (нарізати дрібною соломкою)
  • Червона цибуля - 1 штука (подрібнити )
  • Часник - 1 зубчик (подрібнити)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Білий винний оцет - ½ Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
  • Мед - ½ Ст. Ложок
  • Свіжа петрушка - 1-2 Ст. Ложок (подрібнити)
  • Сіль перець - За смаком
салат з кабачків і моркви - фото крок 1
Розігрійте 1 столову ложку оливкової олії в сотейнеке на середньому вогні. Додайте цибулю та моркву. Приправте сіллю і перцем. Гасіть протягом 2-3 хвилин, поки овочі не пом'якшать. Додайте часник і тушкуйте протягом 30 секунд.
салат з кабачків і моркви - фото крок 2
Додати цукіні і кабачек. Приправити сіллю і перцем. Гасіть протягом 2-3 хвилин. Головне завдання полягає в тому, щоб не перетримати овочі, а всього лише трохи пом'якшити їх.
салат з кабачків і моркви - фото крок 3
Додати білий винний оцет, лимонний сік і мед. Гарненько перемішайте, зніміть з вогню, додайте ще одну столову ложку оливкової олії і свіжої петрушки. Налаштуйте все приправи на свій смак.

Схожі рецепти