Салат із селери і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Чули коли-небудь про продукти з негативною калорійністю? Якщо ні, то дивіться, як приготувати салат з селери і моркви, в рецепті я розповім дещо цікаве. Ви будете здивовані.
Ось вам ще один секрет правильного харчування: кисломолочні продукти і рослинні масла допомагають організму краще засвоювати вітаміни, отримані з овочів і фруктів. Цей салатик - ідеальний приклад здорового дієтичного і швидкого страви. Їжте смачно і здорово!
- Селера - 1 штука (стебло)
- Морква - 1 штука (велика)
- Масло авокадо - 2 Ст. Ложки (або інше рослинне)
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Фета - 30 грам
Морквину гарненько вимиємо, очистимо й наріжемо тонкими кільцями, а потім розділимо колечка навпіл, вийдуть гарні часточки.
Селера теж миємо й нарізаємо дрібно. А тепер секрет: на перетравлення селери організм витрачає більше калорій, ніж міститься в самому продукті. Вживаючи селера, ви активно худнете. Здорово, Чи не справедливість?
До овочів додаємо масло і лимонний сік, щіпку солі і перцю за смаком. Подрібнюємо петрушку або іншу зелень.
Тепер дрібно кришимо фету і подаємо наш низькокалорійний і корисний салатик на стіл.