Салат з черешкові селери
(покроковий рецепт з фото)
Любителям активного способу життя і прихильникам здорового харчування можу порекомендувати такий ось корисний і смачний салат з черешкові селери і пекінської капусти. Пікантно і дуже незвично!
Розповім, як приготувати салат з черешкові селери в домашніх умовах. Якщо когось бентежить наявність майонезу в даному рецепті, краще не додавайте його зовсім, або ж просто збільште кількість сметани. В цілому я впевнений, що ви оціните чудовий смак даного салату!
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки (не жирний)
- Гірчиця крупнозерновой - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Капуста пекінська - 500 грам
- Селера черешкова - 300 грам
- Огірок - 300 грам
- Куряча грудка - 1 штука (відварна)
- Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
Дрібно наріжте капусту.
Також дрібно нарізаємо стебловий селера.
Огірок нарізаємо однаковими кубиками.
Відварну курячу грудку нарізаємо невеликими кубиками.
З'єднуємо в салатниці: селера, капусту, куряче м'ясо і огірок. Додаємо подрібнену зелень, перемішуємо.
Приготуємо заправку. Ретельно перемішайте: майонез, сметану, гірчицю, сіль, перець, цукор, оцет і лимонний сік.
Заправляємо салат соусом, перемішуємо. Смачного!