Салат з індички і селери
(покроковий рецепт з фото)
Салат з індички і селери - свіжий, ситний, з безліччю різних смаків. Сюди входить не тільки індичка і селеру, але і в'ялені на сонці помідори, свіжий розмарин. Вкуснятина. Заправим майонезом.
Приготувати салат з індички і селери дуже просто! Філе індички обсмажте, змішайте з селерою, розмарином, в'яленими помідорами і майонезом. Давайте готувати разом!
- Філе індички - 2 штуки
- Селера, стебла - 2 штуки
- Свіжий розмарин - За смаком
- В'ялені на сонці помідори - 3-5 штук
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1
Філе індички промийте, наріжте шматочками і обсмажте в сковороді на олії на середньому вогні. Готове м'ясо індички буде білого кольору. Філе можна і відварити в підсоленій воді. Вариться індичка хвилин 20-25.
2
Селера промийте і наріжте кубиками.
3
Зніміть з гілочки листочки розмарину і подрібніть.
4
В'ялені на сонці помідори промокніть паперовим рушником (якщо вони були в маслі) і наріжте шматочками.
5
У великій мисці змішайте всі приготовані інгредієнти, приправте сіллю, перцем і майонезом. Гарненько перемішайте.
6
Подавати салат з індички і селери можна в порційних тарілках або на великому блюді. Застелите тарілку листям салату і викладіть на них готовий салат. Подавайте з улюбленим хлібом, крекер. Смачного!