Корисний обід - рецепти від домашніх кухарів

Лазанья з баклажанів
Улюблене всіма блюдо — лазанью — можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо. опис приготування: Лазанья з баклажанів — нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою...
читати далі
Ачік-Чучук
Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...
читати далі
Аджика без перцю на зиму
Чудовим доповненням до багатьох страв буде правильно підібраний соус. Аджика — дуже популярна приправа, яку готують багато господинь. Пропоную приготувати її за моїм рецептом. опис приготування: Існує багато варіантів приготування аджики. Можна додавати різні спеції, болгарський перець, яблука...
читати далі
Аджика з хріном і помідорами на зиму
Рецептів аджики вважати - просто не перелічити. Готують її з помідорами і без, з яблуками, морквою, баклажанами і ін. Я пропоную класичний рецепт, як приготувати аджику з хріном і помідорами. опис приготування: варіант, як приготувати аджику з хріном і помідорами на зиму, відрізняється своєю г...
- Корисний обід
- Легка вечеря
- На вечерю
- На обід
- На природу
- На святковий стіл
- Романтична вечеря
- Святковий обід

Аджика з хріном сира
Серед величезної кількості способів приготування аджики, кожна господиня зможе підібрати ідеальний для себе варіант і готувати цей чудовий гострий соус для своїх рідних і друзів. опис приготування: Щоб надати аджике оригінальний смак, в неї додають різні спеції і приправи. У цьому рецепті хочу...
читати далі
Артишоки в духовці
Мій перший рецепт, по якому я приготувала артишоки, був саме цей, яким охоче ділюся з вами. Артишоки в духовці подаються з соусом з натурального йогурту. Читайте рецепт і все дізнаєтеся опис приготування: Артишоки в духовці набувають незвичайний смак. На мою думку, вони набагато смачніше варен...
читати далі
Азу
Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками. опис приготування: Як можна описати азу? Це тушковане м'ясо з різними овочами. М'ясо можна взяти будь-який...
читати далі
Бабка (простий рецепт)
Картопляна бабка - це чудове ситне блюдо білоруської кухні. Класичний рецепт бабки - натерта картопля зі шкварками та цибулею, запечена в духовці. Я теж використовую цей простий рецепт. опис приготування: Існують безліч рецептів бабки: з грибами, цибулею, м'ясом, привіт, а також з багатьма інш...
читати далі
Баклажани по індійськи
По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...
читати далі
Баклажани з кабачками і помідорами
Літо в самому розпалі, а значить, потрібно частіше балувати себе доступними овочами. Пропоную вашій увазі простий рецепт баклажанів з кабачками і помідорами, — універсально, смачно і гарно виглядає опис приготування: Незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів, якщо придивитися, то реце...
читати далі
Баклажани в томаті
Рецепт баклажанів в томаті простий, це — повсякденне, буденне блюдо. Воно легке і смачне, досить корисне. Добре йде на гарнір до гарячого, також це прекрасна холодна закуска. готуємо! опис приготування: Щоб баклажани в томаті вийшли смачними, потрібно взяти добре визріли помідори. Баклажани в ...
читати далі
Бездріжджовий хліб в хлібопічці
Пропоную дізнатися, як приготувати бездріжджовий хліб в хлібопічці, адже це набагато корисніше звичайного "; цеглинки ";, не шкодить фігурі, та й що може бути смачніше свіжої випічки? рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування бездріжджового хліба в хлібопічці дуже простий, а результат...
читати далі
«Пібімпаб» з яловичиною
& Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це всього лише один різновид з десятків варіа...
читати далі
Биточки з брокколі
Биточки з брокколі - одне з найсмачніших, чудових вегетаріанських страв. Вони відмінно підійдуть для дітей та стежать за своєю фігурою дорослих. Адже їх калорійність всього 1,26 кКал / г.! опис приготування: Биточки з брокколі - смачні, корисні і низькокалорійні, тому обов'язково сподобаються ...
читати далі
Млинці на опарі дріжджові
Дріжджові млинці на опарі готуються легко, але потрібно витратити досить багато часу, в порівнянні з традиційним приготуванням млинців. Але результат того вартий — млинці виходять дуже смачні! опис приготування: Млинці на опарі дріжджові виходять по-особливому смачними. Та й смажити їх легше н...
читати далі
Болгарський перець з овочами
Пропоную вам дізнатися, як приготувати болгарський перець з овочами, і в вашому літньому меню з'явиться ще одне смачне і корисне блюдо! опис приготування: Ця страва особливо порадує вегетаріанців, а м'ясоїди воно стане в нагоді в пісні дні або в якості легкого гарніру — наприклад, до курки. По...
читати далі
Борщ з кропиви
Борщ з кропиви — прекрасна альтернатива поднадоевшим варіацій борщу. Виходить і смачно, і корисно, і бюджетно. Читайте, як приготувати борщ з кропивою — вам напевно сподобається! опис приготування: Жителі центральної і північної Росії не особливо шанують кропиву. А даремно! Жителі півдня і жит...
читати далі
Борщ з маринованого буряка
Хоча борщ вважається класичним супом для нашої країни, і його рецептура відома багатьом, але це не означає, що все його варять однаково, використовуючи одні й ті ж інгредієнти. Пропоную холодний варіант. опис приготування: Тим більше, що можна спробувати щось нове, коли змінюється сезон і хоче...
читати далі
Борщ на яловичому бульйоні
Борщ на яловичому бульйоні особливо смачний. Він ароматний і ситний. Приготуйте борщ на яловичому бульйоні разом зі мною, не пошкодуєте! опис приготування: В борщ я завжди кладу сметану. Вона не просто покращує смак борщу, але навіть підкреслює його смакові нотки. Капуста білокачанна— 150 гр...
читати далі
Борщ на кефірі
Борщ на кефірі — традиційне литовське перша страва. Рецептів приготування його досить багато. У нього кладуть огірки, редис, лимон, але головними інгредієнтами все ж залишаються кефір і варений буряк. опис приготування: Особливо смачний цей борщ в літню спеку, коли НЕ хочится довго стояти біля...
читати далі