Корисний обід - рецепти від домашніх кухарів

Лазанья з баклажанів

Лазанья з баклажанів

Улюблене всіма блюдо — лазанью — можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо. опис приготування: Лазанья з баклажанів — нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою...

читати далі
Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, що нічим не заправляється. Просто додається...

читати далі
Аджика без перцю на зиму

Аджика без перцю на зиму

Чудовим доповненням до багатьох страв буде правильно підібраний соус. Аджика — дуже популярна приправа, яку готують багато господинь. Пропоную приготувати її за моїм рецептом. опис приготування: Існує багато варіантів приготування аджики. Можна додавати різні спеції, болгарський перець, яблука...

читати далі
Аджика з хріном і помідорами на зиму

Аджика з хріном і помідорами на зиму

Рецептів аджики вважати - просто не перелічити. Готують її з помідорами і без, з яблуками, морквою, баклажанами і ін. Я пропоную класичний рецепт, як приготувати аджику з хріном і помідорами. опис приготування: варіант, як приготувати аджику з хріном і помідорами на зиму, відрізняється своєю г...

читати далі
Аджика з хріном сира

Аджика з хріном сира

Серед величезної кількості способів приготування аджики, кожна господиня зможе підібрати ідеальний для себе варіант і готувати цей чудовий гострий соус для своїх рідних і друзів. опис приготування: Щоб надати аджике оригінальний смак, в неї додають різні спеції і приправи. У цьому рецепті хочу...

читати далі
Артишоки в духовці

Артишоки в духовці

Мій перший рецепт, по якому я приготувала артишоки, був саме цей, яким охоче ділюся з вами. Артишоки в духовці подаються з соусом з натурального йогурту. Читайте рецепт і все дізнаєтеся опис приготування: Артишоки в духовці набувають незвичайний смак. На мою думку, вони набагато смачніше варен...

читати далі
Азу

Азу

Азу - самобутнє, дуже смачне і просте блюдо татарської кухні. Приготувати його можна легко, досить знати деякі нехитрі правила. сьогодні розповім, як приготувати азу з курки з родзинками. опис приготування: Як можна описати азу? Це тушковане м'ясо з різними овочами. М'ясо можна взяти будь-який...

читати далі
Бабка (простий рецепт)

Бабка (простий рецепт)

Картопляна бабка - це чудове ситне блюдо білоруської кухні. Класичний рецепт бабки - натерта картопля зі шкварками та цибулею, запечена в духовці. Я теж використовую цей простий рецепт. опис приготування: Існують безліч рецептів бабки: з грибами, цибулею, м'ясом, привіт, а також з багатьма інш...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже швидко і просто. Являє собою обсмажені перець...

читати далі
Баклажани з кабачками і помідорами

Баклажани з кабачками і помідорами

Літо в самому розпалі, а значить, потрібно частіше балувати себе доступними овочами. Пропоную вашій увазі простий рецепт баклажанів з кабачками і помідорами, — універсально, смачно і гарно виглядає опис приготування: Незважаючи на досить велику кількість інгредієнтів, якщо придивитися, то реце...

читати далі
Баклажани в томаті

Баклажани в томаті

Рецепт баклажанів в томаті простий, це — повсякденне, буденне блюдо. Воно легке і смачне, досить корисне. Добре йде на гарнір до гарячого, також це прекрасна холодна закуска. готуємо! опис приготування: Щоб баклажани в томаті вийшли смачними, потрібно взяти добре визріли помідори. Баклажани в ...

читати далі
Бездріжджовий хліб в хлібопічці

Бездріжджовий хліб в хлібопічці

Пропоную дізнатися, як приготувати бездріжджовий хліб в хлібопічці, адже це набагато корисніше звичайного "; цеглинки ";, не шкодить фігурі, та й що може бути смачніше свіжої випічки? рекомендую! опис приготування: Рецепт приготування бездріжджового хліба в хлібопічці дуже простий, а результат...

читати далі
«Пібімпаб» з яловичиною

«Пібімпаб» з яловичиною

& Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це всього лише один різновид з десятків варіа...

читати далі
Биточки з брокколі

Биточки з брокколі

Биточки з брокколі - одне з найсмачніших, чудових вегетаріанських страв. Вони відмінно підійдуть для дітей та стежать за своєю фігурою дорослих. Адже їх калорійність всього 1,26 кКал / г.! опис приготування: Биточки з брокколі - смачні, корисні і низькокалорійні, тому обов'язково сподобаються ...

читати далі
Млинці на опарі дріжджові

Млинці на опарі дріжджові

Дріжджові млинці на опарі готуються легко, але потрібно витратити досить багато часу, в порівнянні з традиційним приготуванням млинців. Але результат того вартий — млинці виходять дуже смачні! опис приготування: Млинці на опарі дріжджові виходять по-особливому смачними. Та й смажити їх легше н...

читати далі
Болгарський перець з овочами

Болгарський перець з овочами

Пропоную вам дізнатися, як приготувати болгарський перець з овочами, і в вашому літньому меню з'явиться ще одне смачне і корисне блюдо! опис приготування: Ця страва особливо порадує вегетаріанців, а м'ясоїди воно стане в нагоді в пісні дні або в якості легкого гарніру — наприклад, до курки. По...

читати далі
Борщ з кропиви

Борщ з кропиви

Борщ з кропиви — прекрасна альтернатива поднадоевшим варіацій борщу. Виходить і смачно, і корисно, і бюджетно. Читайте, як приготувати борщ з кропивою — вам напевно сподобається! опис приготування: Жителі центральної і північної Росії не особливо шанують кропиву. А даремно! Жителі півдня і жит...

читати далі
Борщ з маринованого буряка

Борщ з маринованого буряка

Хоча борщ вважається класичним супом для нашої країни, і його рецептура відома багатьом, але це не означає, що все його варять однаково, використовуючи одні й ті ж інгредієнти. Пропоную холодний варіант. опис приготування: Тим більше, що можна спробувати щось нове, коли змінюється сезон і хоче...

читати далі
Борщ на яловичому бульйоні

Борщ на яловичому бульйоні

Борщ на яловичому бульйоні особливо смачний. Він ароматний і ситний. Приготуйте борщ на яловичому бульйоні разом зі мною, не пошкодуєте! опис приготування: В борщ я завжди кладу сметану. Вона не просто покращує смак борщу, але навіть підкреслює його смакові нотки. Капуста білокачанна— 150 гр...

читати далі
Борщ на кефірі

Борщ на кефірі

Борщ на кефірі — традиційне литовське перша страва. Рецептів приготування його досить багато. У нього кладуть огірки, редис, лимон, але головними інгредієнтами все ж залишаються кефір і варений буряк. опис приготування: Особливо смачний цей борщ в літню спеку, коли НЕ хочится довго стояти біля...

читати далі