Горохові фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)
Горохові фрикадельки - смачно, просто і бюджетно. Шикарний варіант для різноманітності гарнірів. Особливо таке блюдо сподобається дітлахам. Беріть на замітку рецепт!
Горохові фрикадельки - це оригінальний спосіб урізноманітнити свій повсякденний раціон. Готувати фрикадельки просто, виходять вони смачними і ніжними. По бажанню, до гороху можна додати сир. Подавати до столу фрикадельки можна як гарнір або ж додати соус, зелень і овочі.
- Горох - 1 Склянка
- Вода - 4 склянки
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Яйця курячі - 1 штука
- Масло рослинне - 80 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Горох заздалегідь на ніч замочіть в чистій воді. Після відваріть горох до готовності - 50-60 хвилин. Готовий горох пюріруйте за допомогою блендера або потовчіть його виделкою.
Додайте в горох сіль, перець, спеції і куряче яйце.
Всипте в горох трохи борошна.
Ретельно перемішайте горох і сформуйте невеликі кульки, притрусіть їх борошном.
Смажте горохові фрикадельки у фритюрі або на сковороді.
Смачного!