Пісні горохові котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом пісних котлет з гороху. У складі немає яєць і молочних продуктів. Котлети готуються з сирого замоченного гороху. Мені такий варіант подобається більше, ніж з вареного гороху.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати пісні горохові котлети. З спеції можна додати готові приправи "для котлет" або "для м'яса", які вам до смаку. Котлети смачніше, добре тримають форму, легко ліпляться і смажаться. Раджу спробувати, котлетки виходять ситними і дуже смачними!
- Горох - 120 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Горох замочити в холодній воді на ніч.
Подрібніть в м'ясорубці горох разом з цибулиною і часником. Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте. Якщо маса рідкуватий, додайте манну крупу.
Сформуйте котлетки, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте котлети з одного боку 3-5 хвилин до рум'яної скоринки. Переверніть котлети, накрийте кришкою і готуйте ще 3-5 хвилин.
Пісні горохові котлети готові, смачного!