Рецепт Патисони в клярі фото

Патисони в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок, Патисони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Страви в клярі

Патисони в клярі на смак нагадують цвітну капусту. Готувати їх нескладно, якщо ви вмієте готувати хоч що-небудь в клярі. Кляр можна робити самий різний: простий з борошна і води, сирний або гострий.


Патисони в клярі смажте на середньому вогні, це важливо! Якщо вогонь буде сильним, то кляр пересмажиться, а патисони всередині виявляться сируватими. Кляр можна готувати з будь-якого рецепту, додаючи часник, пекучий перець або тертий сир, сметану. Головне, щоб консистенція кляра нагадувала густе тісто на млинці. За цим принципом можна приготувати різні овочі. Не бійтеся експериментувати! Успіхів і приємного апетиту!


  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Патисони - 2-3 штук
  • Спеції - За смаком
  • Масло для смаження - За смаком
  • Вода - 50 мілілітрів
патисони в клярі - фото крок 1
Патисони помийте і обсушіть.
патисони в клярі - фото крок 2
Патисони поріжте кубиками і залиште стікати на півгодини.
патисони в клярі - фото крок 3
Змішайте яйце, вода і мука, додайте спеції.
патисони в клярі - фото крок 4
Patissonо podsushivaem і obmakivaem в клярі. Смажимо в розігрітій олії до золотистого кольору.
патисони в клярі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти