Патисони в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Патисони в клярі на смак нагадують цвітну капусту. Готувати їх нескладно, якщо ви вмієте готувати хоч що-небудь в клярі. Кляр можна робити самий різний: простий з борошна і води, сирний або гострий.
Патисони в клярі смажте на середньому вогні, це важливо! Якщо вогонь буде сильним, то кляр пересмажиться, а патисони всередині виявляться сируватими. Кляр можна готувати з будь-якого рецепту, додаючи часник, пекучий перець або тертий сир, сметану. Головне, щоб консистенція кляра нагадувала густе тісто на млинці. За цим принципом можна приготувати різні овочі. Не бійтеся експериментувати! Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Патисони - 2-3 штук
- Спеції - За смаком
- Масло для смаження - За смаком
- Вода - 50 мілілітрів
Патисони помийте і обсушіть.
Патисони поріжте кубиками і залиште стікати на півгодини.
Змішайте яйце, вода і мука, додайте спеції.
Patissonо podsushivaem і obmakivaem в клярі. Смажимо в розігрітій олії до золотистого кольору.
Смачного!