Фаршировані патисони в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є мультиварка, приготування цієї страви не складе особливих труднощів. Все що потрібно - закупити необхідні інгредієнти і витратити одну годину свого часу на фаршировані патисони!
Перед вами - простий рецепт приготування фаршированих патисонів в мультиварці. Блюдо готується дуже просто, з патисонів зріжте верхівку і видаліть м'якоть, а з інших овочів з фаршем приготуйте начинку. Готової начинкою заповнюємо патисони і запікаємо їх в мультиварці. От і все, хай щастить!
- Patisson - 1 штука
- Фарш - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 30 грам
- Морква - 40 грам
- Селера - 20 грам
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
З патисони зрізаємо верхівку, ложкою витягаємо серцевину.
Селера, цибулю і моркву дрібно нарізаємо.
Обсмажуємо їх в рослинному маслі.
Додаємо фарш, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин.
Сіль і перець кладіть до смаку.
Чашечки патисонів солимо і перчимо, змащуємо часником. Всередину закладаємо начинку. Кладемо патисони в мультиварку і запікаємо в режимі "випічка" 60 хвилин.
Смачного!