Баклажани, фаршировані м'ясом, в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Овочі з м'ясом - це завжди смачно і корисно. Особливо якщо це блюдо приготовлено в мультиварці. Сьогодні пропоную вашій увазі варіант приготування фаршированих баклажанів.
Фаршировані овочі - це мабуть, найсмачніше блюдо. Баклажани розріжте навпіл, виріжте м'якоть, яку дрібно поріжте. І половинки і м'якоть посоліть і залиште на 20 хвилин. Потім половинки промийте водою і просушіть серветками. Окремо обсмажте на сковороді м'якоть баклажана, луки і часник, а також фарш. Потім змішайте всі обсмажені інгредієнти, додайте зелень і спеції за смаком. Половинки баклажанів змастіть рослинною олією, покладіть в мультиварку і запечіть протягом 15 хвилин. Потім наповніть начинкою, зверху полийте майонезом, посипте тертим сиром і запікайте в мультиварці протягом 50 хвилин. На стіл подавайте з овочами і зеленню. Смачного!
- Фарш - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Помідори - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гілочка кропу - 2 штуки
- Гілочка петрушки - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком